LEGO® DUPLO® Születésnapi piknik (10832) 24 hó+

%

Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO DUPLO Az én városom készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! A kisgyermekek örömmel eregetnek léggömböket és vesznek részt születésnapi pikniken a parkban a nagymamával. Játssz a valóban billegő libikókán, építs egy fát, és terítsd le a plédet – ez a hely tökéletes egy piknikhez! A készletben három DUPLO figura és egy mókus található. Csomagolási méretek: 19 x 20 x 7 cm.

4 990 Ft4 390 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

LEGO® DUPLO® Születésnapi piknik (10832) 24 hó+

Ünnepeljétek a születésnapot a játszótéren! A LEGO DUPLO Születésnapi piknik 10832 a nagymama szervezésében kerül megrendezésre, a gyerekek a szabadban ünnepelhetik egymás születésnapját! A gyerekek a mérleghintán játszhatnak, ha megéheznek a piknikkosárból finom tortát kapnak! A csomagban lufikat is találsz, ráadásul egy szürke mókus is csatlakozik hozzájuk! A LEGO DUPLO Születésnapi piknik 10832 a nagymama, a két gyerek és a mókus DUPLO figuráját is tartalmazza, a játék együtt használható más LEGO DUPLO készletekkel is. Mérleghinta méretei: 12 x 3 x 3 cm. A LEGO DUPLO Születésnapi piknik 10832 készlet 19 darab DUPLO építőelemet tartalmaz.

BEBANestléMilumilMunchkinTöpferUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok