Fisher-Price Hordozható állatos függőjáték 0 hó+ (BHW59)

A babakocsi napellenzőjére könnyedén felerősíthető hordozható állatos függőjáték. A lelógó kismajmok és a pillangó ide-oda himbálózik a levegőben a baba előtt, így ő rögtön feléjük fog nyúlni, és ütögetni, lökdösni kezdi. Fejleszti az alapvető mozgáskészségeket, és az érzékszerveket is.

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
4 190 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Hordozható állatos függőjáték 0 hó+ (BHW59)

Ez a csodálatos Fisher-Price hordozható állatos függőjáték egy tökéletes megoldás arra, hogy a baba remekül eljátsszon, miközben a babakocsiban, ringatóban vagy a kiságyban tartózkodik. A csüngőn található két aranyos katica és egy virág, melyek puha anyagból vannak, valamint két majmocska, akik ide-oda mozognak, ha toljuk a babakocsit. A színes minták és játékos formák felkeltik a kicsik érdeklődését és játszva fejlesztik őket.

A baba feje fölött, arccal felé, öt barátságos állatka csüng, nyújtózkodásra és a színes pajtások ütögetésére csábítva. Ha anyukának dolga van, a kényelmes kapocs segítségével egyszerűen csatlakoztathatja a függőjátékot a babakocsi tetejéhez, és a kis felfedezővel máris útra készek!

  • Könnyen felszerelhető
  • Felkelti a kicsik érdeklődését és fejleszti a finommotorikus mozgásokat a kézben
  • 2 katica és 1 virágos puha csüngő
  • 2 mozgó majmocska
  • Hangok

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok