Fisher-Price Puha kiságy zongora 0 hó+

-10%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Nagyobb méretű, vagány Fisher-Price Puha kiságy zongora ami könnyen a kiságyra csatolható, majd a padlón is használható, ha a baba megnő. A zongorát egy tigris vidám arca díszíti és minden egyes billentyű lenyomásakor más és más dallamokat kezd el játszani a zongora. A két zenei mód révén a babák folyamatosan élvezhetik a zenéket és hangokat, vagy saját dalt komponálhatnak a billentyűk rugdosásával és nyomkodásával. Hangerőszabályzót és ki-bekapcsolót tartalmaz. A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.

9 790 Ft8 811 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Puha kiságy zongora újszülött kortól

Fisher-Price Puha kiságy zongora (CCW02) már a csecsemőkor korai szakaszában használható készségfejlesztő játék. A zongorát – a kiságy végére rögzítve – a baba tudja működésbe hozni apró lábacskáinak rúgásaival. Eleinte csak véletlenszerűen ér hozzá a játékhoz, de rövid idő elteltével megérti az ok-okozati összefüggést, és rájön, hogy az ügyeskedését vidám zenével és táncoló fényekkel jutalmazza a zongora. Később, mikor a csecsemő már hason fekve is szeret nézelődni, a zongorát letehetjük elé akár a földre is. A kétféle játékmód révén a babák folyamatosan élvezhetik a zenéket és hangokat, vagy saját dalt komponálhatnak a billentyűk rugdosásával és nyomkodásával. Hangerőszabályzó és ki-bekapcsoló gomb is található rajta. A Fisher-Price Puha kiságy zongora vidám színeivel és a barátságos tigris figurával a kiságy dísze, és a gyermek szuper mozgásfejlesztő játéka.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok