Fisher-Price Változatos anyagok egyensúlyozó madárka 6 hó+ (GJW26)

-10%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Fából készült madárpajtás várja a kis felfedezők segítségét, hogy egyensúlyba hozzák a 4 állatpajtás segítségével. Ahogy felpakolják a kicsik a madár szárnyaira a figurákat, elsajátíthatják az összefüggéseket, fejlesztik érzékelésüket és koordinációskészségüket.

8 299 Ft7 490 Ft

2 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Változatos anyagok egyensúlyozó madárka 6 hó+ (GJW26)

A Fisher-Price egyensúlyozós madárkájával kisbabád felhelyezheti a 4 állatbarátot a madár szárnyaira, úgy hogy egyensúlyba hozza a madarat. Amíg a kicsi gyakorol és elsajátítja az összefüggéseket, a madárka mókásan dülöngél jobbra és balra – ahogy a kicsi építkezik az állatokkal. Mindegyik állatbarátnak kedves arca, érdekes textúrája és élénk színe van, ami rögtön felkelti a gyermekek érdeklődését és stimulálja fejlődő érzékszerveiket. A madár több felfedeznivalót is kínál: hasán elhelyezett pörgettyű érdekes csavargatnivaló, vicces szalagos frizurája és talpában rejlő színes, ide-oda gurulgató gyöngyök szórakoztatják a kis felfedezőket.

Amikor játékba lendül a fejlődés:

Finommotoros fejlődés: Az állat figurák megragadása és a madár szárnyaira helyezése erősíti a baba kézügyességét és szem-kéz koordinációját.

Gondolkodás: A kicsik játszva fejlesztik problémamegoldó készségüket, ahogy megpróbálnak rájönni hogyan is hozzák egyensúlyba a madárkát miközben felpakolják rá az állatfigurákat.

Érzékelés: Élénk színek, érdekes textúrák és mókás csörgő-zörgő hangok kötik le a baba látó-, halló-, tapintó érzékszerveit.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok