Fisher-Price Tanuló Kutyus interaktív tanulójáték 6 hó+ (FPN76)

%
  • Fejleszti a kicsik szín- és formafelismerését, kreativitását, és a számok világába is betekintést nyújt, mindezt játékos formában.
  • A tanulást fény- és hangeffektek kísérik, ami szórakoztatóbbá teszi a folyamatot.
  • A plüss puha és ölelnivaló, színes részei felhívják magukra a gyermek figyelmét.
  • Magyar nyelvű
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
11 990 Ft10 290 Ft

27 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Tanuló Kutyus interaktív tanulójáték 6 hó+ (FPN76)

A szülők üdvözölhetik a baba első legjobb barátját! Fisher-Price tanuló Kutyus puha, ölelni való, és kész bebizonyítani, hogy a mókázva tanulás soha nem ér véget. A baba érintésére izgalmas dalocskákkal és kifejezésekkel válaszol, amelyek több mint 100 első szóval ismertetik meg a picit a testrészekkel, színekkel, formákkal és egyebekkel kapcsolatban! És mivel minden baba a saját tempójában fejlődik, Kutyus Intelligens fokozatok-technológiájának köszönhetően anyuka kiválaszthatja a kicsi számára legmegfelelőbb szintet. Mindhárom játékszint számos dalt, hangot és kifejezést tartalmaz. Kutyus világító, színpompás szíve pedig zenére villog!

A Fisher-Price Tanuló Kutyus nem csak kellemes szórakozást, hanem korai tapasztalatszerzést és tanulást is biztosít!

1. szint: Felfedezés
A baba megnyomhatja Kutyus mancsait, lábát, szívét, orrát és fülét, hogy hallja az első szavait a színekkel, ABC-vel, testrészekkel és egyebekkel kapcsolatban!

2. szint: Bátorítás
Ezen a szinten mókás kifejezések jutalmazzák a babákat, miközben Kutyus számolásra, színek megtalálására és testrészek azonosítására bátorítja őket.

3. szint: Szerepjáték
A Tanuló Kutyus vidám dalocskákkal és kifejezésekkel áll készen a szerepjátékra, amelyben izgalmas és ötletes játékra hívja a tipegőket, miközben a szókincsüket is bővíti!

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok