Infantino Interaktív Tukán zongora 6-36 hónapos korig

black-friday
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Ezzel a kedves kis tukános zongora hosszan leköti az érdeklődők figyelmét 40 különböző dallammal és effekttel, a felvillanó fényekkel és érdekes kis gyöngyeivel!

  • Fények, hangok és dallamok legjátszása
  • Könnyen fogható kapaszkodó
  • Számok 1-től 4-ig
  • Színek és formák stimulálják az érzékszerveket
  • 2 különböző hangerő
4 990 Ft
+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Infantino Interaktív Tukán zongora 6-36 hónapos korig

A babák imádni fogják a játékos Infantino Interaktív Tukán zongorát, mely a felvillanó fényekkel, izgalmas dallamokkal, hangokkal és számos billentyűvel kápráztatja el a kis tanulókat!

A zongora 40 különböző dallamot és hangeffektet képes lejátszani, miközben ritmikusan felvillantja a beépített fényeit. A különböző színek és minták stimulálják a vizuális érzékelést, a hangok a hallást, míg a formák és az érdekes gyöngyös húzka a finommotorikus készségeket fejleszti.

A gombok lenyomására felvillanó fények és lejátszott dallamok segítik a kicsiket az ok-okozati összefüggések elsajátításában.

A kis tukán könnyedén megfogható és kézben tartható a legkisebbeknek is, melyben oldalsó fogantyúja is segít. Két különböző hangerőt tudsz beállítani a csúszka segítségével.

A működéshez 2 db AAA elem szükséges, melyet a játék tartalmaz.

 

 

 

 

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok