Munchkin fürdőszobai játék kiemelő és tároló (kék)

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

A fürdőszobai csempére erősíthető, nagy méretű fürdőjáték kiemelő és tároló. Pompás módja a vízben úszkáló fürdős játékok egy mozdulattal való kiemelésének, melyek egy gyors öblítés után azonnal tárolásra készek, és a gyorsan és higiénikusan meg is száradnak.

Elfogyott

7 999 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Munchkin fürdőszobai játék kiemelő és tároló

Átvették a játékok az uralmat a fürdőkád fölött? Nem kell megtörni a mókát, ha egyszerűen rendezheti a káoszt. Csak emeld le a játékkiemelőt a fali tartóról, és egy mozdulattal szedd össze az összes játékot. A csöppséget is bevonhatod a játékba, hányat tud elkapni mielőtt mami összegyűjtené őket. A kiemelő alján lévő lyukaknak köszönhetően azonnal öblítheti is az összes játékot, azok így tisztán maradnak és gyorsan megszáradnak – remek módja a penész megelőzésének és a játékok tárolásának. A falra ragasztható akasztónak köszönhetően egyszerű a tárolás is.

  • Gyűjtse össze, mossa el és tárolja az összes játékot másodpercek alatt
  • Nagy tárolókapacitás, így sok játék belefér (a játék nem tartozék)
  • Erős ragasztócsíkkal ellátott fali akasztókeret
  • A leeresztő lyukak segítenek a játékok gyors száradásában

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek