Fisher-Price Zebra járássegítő 6 hó+ (DLD80)

%

A kicsi lapozgathatja a könyvet, vagy megnyomhatja a felvillanó gombot, hogy zenét és dalokat hallgathasson új pajtásaival! Járástanuláskor a könnyen megragadható fogantyú és a masszív, négykerekű állvány segít az első, bizonytalan lépéseknél.

  • Ülve és állva is tökéletes játék
  • akér már 6 hónapos kortól
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
14 490 Ft11 990 Ft

12 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Zebra járássegítő 6 hó+ (DLD80)

A Fisher-Price Zebra járássegítő bátorítja a babát az első szavak megtanulására és az első lépések megtételére: minden szülő pont ilyen kedves társat képzel el gyermekének! Pörgethető, kihajtható, kattogó, forgatható részek. Az ülő helyzetben felfedezhető és kézmozdulatokat igénylő érdekes mozgó részek lekötik a baba figyelmét. A totyogók a könyvet lapozgatva vagy a világító gombokat megnyomva az új állatbarátokkal közösen énekelhető dalokkal és a kifejezésekkel fedezhetik fel a betűk és a számok világát.

A fogantyújánál kényelmesen megfogható, 4 kerékkel felszerelt stabil szerkezet segíti a gyermeket, hogy megtegye első bizonytalan lépéseit. A mókás hangok, zene és dallamok mozgásra ösztönzik és jutalmazzák a babát, hogy a kezdeti lépések egyre biztosabbá váljanak. (Mindez az anyukáknak is nagy könnyebbséget jelent.)

A 2-féle játékmód többféle funkciót is betölt a cseperedő baba életében az ülő helyzetben való játéktól a járás közbeni felfedezésig!

Játék ülve:
Megannyi kézmozdulatot igénylő, felfedezni való játék várja a babát – a könyvet átlapozva vagy a világító gombokat lenyomva hangok és dallamok hallhatóak 

Játék tipegve:
A Fisher-Price Zebra járássegítő bátorítja az első lépéseket, és a vicces zenével és a dallamokkal mozgásra ösztönzi a babát

  • A fogantyújánál kényelmesen megfogható, 4 kerékkel felszerelt stabil szerkezet biztosabbá teszi a baba lépteit
  • A megfogható érdekes mozgó részek fejlesztik a finommotoros készségeket.
  • Az állás, járás és tapintás egyaránt javítja az alapvető mozgáskészségeket!
  • Az élénk színek, zene, fények és textúrák megragadják a baba figyelmét, és minden fontos érzékszervét fejlesztik.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok