Fisher-Price Változatos anyagok gurulós róka 9 hó+ (GJW12)

-15%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Izgalmas, különböző anyagokból készült gurítható jármű, mely játszva fejleszti a látást, gondolkodást és a baba motoros készségeit. Ha meglöki gurul és az arcánál lévő golyók pattognak, a benne lévő fogaskerekek pedig pörögnek, ezzel ösztönözve a kis felfedezőt, hogy kövesse útján.

5 290 Ft4 490 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Változatos anyagok gurulós róka 9 hó+ (GJW12)

A Fisher-Price Változatos anyagokból készült gurulós rókája tökéletes méret a kis kezeknek! A baba markolászhatja, tolhatja, guríthatja, amint mozgásba lendül a jármű, a benne lévő golyók pattognak, így ösztönzi a babát, hogy utána másszon. Ahogy a jármű gurul, a róka hátán láthatja a kicsi a benne lévő színes fogaskerekek folyamatos mozgását és az arcánál lévő golyók pattogását. Nem csak az érzékelést fejleszti ezzel, de folyamatosan magával vonzza és bátorítja az érdeklődő és már mászni tanuló babákat.

Ajánlott a már ülni és mászni tudó/tanuló babáknak, 9 hónapos kortól.

Amikor játékba lendül a fejlődés:

Motorikus fejlődés: Ahogy a baba a játék után mászik, érte nyúl, tolja és gurítja, folyamatosan fejlődnek motorikus készségei.

Érzékelés: Élénk színek, érdekes textúrák és izgalmas mozgás és hangok kötik le és fejlesztik a babák látását, tapintását és hallását.

Kíváncsiság: Ok-okozati összefügéseket fedez fel a baba ahogy észleli a golyók pattogása és a jármű gurítása közti összefüggést.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok