Fisher-Price Változatos anyagok gurulós kakas 9 hó+ (GJW12)

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Izgalmas, különböző anyagokból készült gurítható jármű, mely játszva fejleszti a látást, hallást és a baba motoros készségeit. Ha meglöki gurul és csenget, a benne lévő fogaskerekek pedig pörögnek, ezzel ösztönözve a kis felfedezőt, hogy kövesse útján.

5 290 Ft

1 készleten

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Változatos anyagok gurulós kakas 9 hó+ (GJW12)

A Fisher-Price Változatos anyagokból készült gurulós kiskakasa tökéletes méret a kis kezeknek! A baba markolászhatja, tolhatja, guríthatja, amint mozgásba lendül a jármű, ösztönzi a babát, hogy utána másszon. Ahogy a jármű gurul, a kakas hátán láthatja a kicsi a benne lévő színes fogaskerekek folyamatos mozgását és hallhatja ahogy az beépített kis csengő csenget. Nem csak az érzékelést fejleszti ezzel, de folyamatosan magával vonzza és bátorítja az érdeklődő és már mászni tanuló babákat.

Ajánlott a már ülni és mászni tudó/tanuló babáknak, 9 hónapos kortól.

Amikor játékba lendül a fejlődés:

Motorikus fejlődés: Ahogy a baba a játék után mászik, érte nyúl, tolja és gurítja, folyamatosan fejlődnek motorikus készségei.

Érzékelés: Élénk színek, érdekes textúrák és izgalmas hangok kötik le és fejlesztik a babák látását, tapintását és hallását.

Kíváncsiság: Ok-okozati összefügéseket fedez fel a baba ahogy észleli a csengés és a gurítás közti összefüggést.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok