Fisher-Price Változatos anyagok állatos kockák 6 hó+ (GJW13)

-11%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Izgalmas, különböző anyagokból készült állatmintás kockák, mely játszva fejleszti a látást, gondolkodást és a baba motoros készségeit.

7 890 Ft6 990 Ft

17 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Változatos anyagok állatos kockák 6 hó+ (GJW13)

Ez a 3 darab, színes mintával és aranyos állatkákkal ellátott kockák könnyedén egymáshoz kapcsolhatóak. Kialakítása miatt pontosan illenek a kis baba kezekbe, megismerteti velük a színeket, számokat, állatokat és anyag változatokat. Felhajtható, tükrös és csörgő golyós részei ösztönzik a gyermeket, hogy felfedezze a kockák oldalait. Fejleszti a motoros készségeket, serkenti a baba látását, hallását és tapintását. 6 hónaposnál idősebbeknek ajánljuk. Méretek: 22,9 x 8,3 x 27,9 cm.

Amikor játékba lendül a fejlődés:

Motorikus fejlődés: Ahogy a baba a játék kapcsolóit, gombjait babrálja, megfogja a kockákat, folyamatosan fejlődnek motorikus készségei.

Érzékelés: Élénk színek, érdekes textúrák és izgalmas hangok kötik le és fejlesztik a babák látását, tapintását és hallását.

Kíváncsiság: Ok-okozati összefügéseket fedez fel a baba ahogy észleli a golyók pattogása és a jármű gurítása közti összefüggést.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok