Fisher-Price Színes csészepiramis 6 hó+ (W4472)

%

Az egymásba illeszthető, összerakható és forgatható Fisher-Price színes csészepiramis kis csészécskéi számtalan lehetőséget adnak a kicsinek a felfedezésre.

  • 10 színes csésze számokkal
  • csörgő
  • 6-36 hónapos korig
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
4 790 Ft4 290 Ft

20 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Színes csészepiramis 6 hó+ (W4472)

Az klasszikus Fisher-Price színes csészepiramis játékkal rengeteg módon lehet játszani. A baba könnydén egymásba tudja helyezni a 10 db kerek csészét. A színes csészéken számok vannak 1-10-ig, hogy a baba megismerkedhessen ezáltal a számokkal és a színekkel. A hasonló méretű csészéket össze lehet illeszteni, így labda válik belőlük, ráadásul még ezeket is egymásra lehet rakni (anyuka segítségével). A szetthez jár egy csengőlabda, amelyet magában is jó móka, vagy be lehet illeszteni valamelyik labdába, amit a baba maga készített. A kis csörgő az egymásra halmozott csészék tetejére is felkerülhet. A csészék összerakásával a baba még absztrakt formákat is készíthet. A lehetőségek száma szinte végtelen.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok