Fisher-Price Puha zongora pocakpárnával 0 hó+ (GJD27)

-12%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Kis zongoristák figyelem! Ez a 4 külön elemből álló zongorás pocakpárna már a kezdetektől szórakoztatja és tanítja a kicsiket, hason-, háton fekve egyaránt, vagy akár utazás közben is!

12 990 Ft11 490 Ft

15 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Puha zongora pocakpárnával 0 hó+ (GJD27)

Indulhat a móka hason fekve! Ezzel az egyedi pocakpárnával nem lesz a babának egy unalmas perce sem. Puha támogatást nyújt a hason fekvő kicsiknek, aki teljes kényelemben fedezheti fel a puha zongorát, a hangjegy alakú rágókát és a mini csörgődobot! A leválasztható zongora felvillanó fényekkel és zenével szórakoztatja a kis zenészeket. A 3 zenei móddal ellátott hangszer tud hosszan tartó zenét, állathangokat és zongora dallamot is lejátszani, akár 20 percen keresztül. Ahogy a zenészpalánták fejlődnek, le tudod csatolni a zongorát a párnáról, így bárhová magatokkal vihetitek!

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok