Fisher-Price Ölelő barátok foglalkoztató könyvecske 3 hó+ (GJD37)

-13%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

Kedves kis foglalkoztató könyvecske, mely minden lapján izgalmas felfedeznivalókkal és különböző állatpajtásokkal várja a babákat! Játszva tornáztatja meg a kicsi érzékszerveit és akár órákon át leköti.

6 290 Ft5 490 Ft

9 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Ölelő barátok foglalkoztató könyvecske 3 hó+ (GJD37)

Az Ölelő barátok lapozgatható könyvecske kalandos utazásra invitálja a babát! A puha könyvecske 5 oldalán különböző állatok várják a kicsit különböző felfedeznivalókkal: az élénk színek, érdekes formák és különböző textúrák fejlesztik a látást, hallást, tapintást miközben a baba fogja, elhelyezi és lapozgatja a könyv tartozékait, fejleszti koordinációs és finommotoros készségeit egyaránt. A koala pajtás rágóka is egyben, így játék közben enyhíti a fogzási fájdalmakat. Az egyik oldalon pedig egy tükör várja a babát, amiben felfedezheti magát. Ha összecsukod, a könyv egy ölelgetnivaló medve plüss figurává alakul, ha kinyitod, a könyv megáll támaszték nélkül is.

 

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok