Fisher-Price Nőj velem pici poci láma pocakpárna 0 hó+ (FXC36)

Ez a kedves kis láma pajtás végig kíséri a babát születéstől kezdve egészen tipegő korig. A különböző textúráknak, formáknak, színeknek köszönhetően a láma és tartozékai sokféle módon fejlesztik a lurkó érzékszerveit.

10 999 Ft

4 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Nőj velem pici poci láma pocakpárna 0 hó+ (FXC36)

A Fisher-Price Nőj velem pici poci láma pocakpárna igazi támaszt nyújtó pajtás 4 játékmóddal, hogy a baba hanyatt-, hason fekve, ülve vagy esetleg útközben is számíthasson rá. A pocakpárnához tartozik egy bébitükör, görögdinnyés csörgő, répás rágóka és egy zizegős, színes szőnyeg, melyek mind stimulálják és fejlesztik a kicsik érzékelését. Már újszülött kortól kezdve használhatják ezt a puha és bársonyos anyagból készült játékot.

Készségfejlesztés: a különféle texturák fejlesztik a tapintást, ráadásul a játék 13 különféle módon gyakorol hatást a kicsik olyan érzékszerveire, mint a hallás, látás és érintés, de nem feledkezhetünk meg a rágókás részről sem, ami a kicsi fogának kibújását segíti.

Mosógépben mosható.

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok