Fisher-Price Linkimals Mókás beszélő hód gyerekjáték 9 hó+ (GXX20)

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Megérkezett a Linkimals™ vidám hódja, aki mindig készen áll egy kis mókára.

  • Színek
  • Formák
  • Számok
  • Interaktív tanulópajtás

23 készleten

-
+
RRP: 8 499 Ft
7 649 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Linkimals mókás beszélő hód gyerekjáték 9 hó+ (GXX20)

Ez a vidám hód, egy olyan játéka lehet gyermekednek, mely egyszerre tanít és szórakoztat. A rajta található gombot megnyomva tanítja a kicsiket az alapvető formákra,  színekre, számokra. A hasán található színes lámpa összhangban működik a hód által mondottakkal. A színes fények, a játékos dalok és hangok fejlesztik a baba vizuális, auditív és taktilis érzékelését.

A LINKIMALS technológia segítségével pedig a többi hasonló állatkával együttműködve tudják szórakoztatni, és tanítani a kicsiket. Ilyenkor az egyik játék által elhangzottat megismétli a többi, vagy egy hozzá kapcsolt dalt, vagy mondókát kezd el.

 A játék során a gyerekek szinte észrevétlenül ismerik és tanulják meg a különböző formákat, számokat és színeket, és ehhez nem kell mást tenniük, csak megnyomni a fejét. A kis hód imádja a társaságot, így amikor összetalálkozik a többi Linkimals™ barátjával, beindul a varázslat: zenéik és fényeik szinkronizálódnak, így együtt énekelhetnek és beszélgethetnek a további játék során. Ha egy hód a barátod, nagy baj már nem lehet.

A fejlesztés is lehet játék:

Korai tanulás: Énekek és kifejezések vezetik be a csöppséget a színek és az 1-től 10-ig számolás világába.

Érzékelés: A színes fények, a játékos dalok és hangok fejlesztik a baba vizuális, auditív és taktilis érzékelését.

Kíváncsiság: A baba felfedezheti azt az élményt, hogy a mozdulataival hat a környezetére, ahogy megnyomja a hód fejét, bekapcsolódnak a fények és a zene.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek