Fisher-Price Foglalkoztató rókakoma 0 hó+ (CDN56)

-8%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)

A Fisher-Price foglalkoztató rókakoma tűzpiros plüss róka figura, aki alig várja, hogy játssz vele! A róka kezeiben rágóka, csörgő található, a hasán levő tükörrel a pici megismerkedhet az önképével. A róka egy igazi ölelgethető barát, aki csörgő-zörgő hangokat ad ki magából, vagy a növekedő fogak kellemetlen érzését is tudja csillapítani, emellett fejleszti a tapintást, a látást és hallást is.

6 490 Ft5 990 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Foglalkoztató rókakoma 0 hó+ (CDN56)

Ez a plüss róka különböző aktivitásokkal biztosan a gyermeked legjobb barátjává válik! Számos mókás meglepetést rejt. A Fisher-Price foglalkoztató rókakoma mancsában a gyerekek egy makkot találnak, míg a hasához egy csiga alakú csörgő van erősítve. A másik kezében egy levél formájú rágókát tart. A pocakja közepén egy tükör helyezkedik el, amely segíti a gyermek önmegismerésének fejlődését. A róka farkának bozontos szerkezete vonzza a gyermeket, hogy közelebbről is megvizsgálja azt. Felépítése különbözik a testtől, így elősegíti az érintés fejlődését. A róka varázslatosan színes, hívogató és puha tapintású, a tökéletes kiskedvenc a legkisebbeknek.

  • Finom és puha anyagból készült
  • Csengő és csörgő alkatrészek
  • A róka hasán tükör csábít az önmegismerésre
  • A farok különleges szerkezete segíti a tapintás fejlődését a gyermekeknél
  • Minőségi kidolgozás
  • Alkalmas a gyermekeknek születésüktől kezdve

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok