Fisher-Price Foglalkoztató babatakaró 0 hó+ (DYW52)

%

Szórakoztazó pihe-puha játszószőnyeg vagy takaró vidám színekkel és formákkal, érdekes  játékokkal, melyet a lakásban leterítve, vagy akár a babakocsira rögzítve -mint egy takaró- is használhattok.

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
5 790 Ft4 890 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Foglalkoztató babatakaró 0 hó+ (DYW52)

Az kis felfedeződ imádni fogja ezt a varázslatos szuper kényelmes foglalkoztazó takarót/plédet. A Fisher-Price foglalkoztató babatakaró rengeteg vidám színű érdekes mintázata, plusz a 3 aranyos kis játék mind mind lefoglalja gyermeked. Akár csak otthon hason fekve játszadoztok, vagy elindultok babakocsival egy kis sétára mindig veletek lehet. A pléden található kis szövet gyűrű megakadályozza, hogy a takaró lecsúszhasson a babakocsiról, így a játékok mindig kéznél maradnak.

Az élénk színekkel és szórakoztató textúrákkal ellátott puha textília – varrások, a szegélyek és a szatén levél részletei – segítenek a baba vizuális és tapintási érzékeinek fejlesztésében.
A csörgővel és a rágókákkal való játék elősegíti a kéz- és szem koordinációt és a finom motoros képességek fejlődését.

A pocakon töltött idő hozzájárul a nyak- és torzó izmok fejlesztéséhez. Ahhoz, hogy a kicsi minél több időt töltsön hason fontos, hogy lekösse a figyelmét valami számára érdekes, például egy játék tükrös felülete legyen neki kartávolságon belül.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok