Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont 9 hó+ (FJC46)

%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
20 990 Ft17 990 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price Első szavak kutyusos tanulóközpont 9 hó+ (FJC46)

A tanulóközpont vidám dalok, hangok, kifejezések és izgalmas interaktív tevékenységek segítségével tanítja meg a kicsinek az első szavait. Miközben a babák elhúzzák a kockákat a kutyus varázsolvasója előtt, hangokat, kifejezéseket és egyebeket hallanak, amelyek révén új szavakat és tárgyakat ismernek meg az őket körülvevő nagyvilágból.

A kis diákoknak nagy élményben lesz részük, amikor megnyomják a kart, és a kockák leesnek a csúszdán keresztül, vagy megnyomják a kutyus orrát, amitől játékos zene lesz hallható, és fények jelennek meg. A kicsi növekedésével emelhetők az Intelligens fokozatok-technológia szintjei, hogy megfeleljenek a baba életkorának és szakaszának.

9 hónapos kortól

 

Játssz és tanulj a Fisher-Price-szal!

 

1. Szint: Felfedezés
A babák felfedezik és megismerik a hangokat, zenét, tárgyakat és első szavakat. Fejlődik az érzékelésük. A kiváncsiságukat mindig leköti valami tevékenység. A gombok lenyomásával, karok meghúzásával, ajtók becsukásával-kinyitásával felfedezik, hogyan  idézzék elő a történéseket, hogy meghallják a választ.

2. Szint: Bátorítás
A 2. szint jutalmazza a babákat és az ismétlés révén szélesíti az 1. szinten megismert fogalmak skáláját. A babák új dalok és kifejezések segítségével tanulnak új szavakat, így bővítve a szókincsüket. Megtanulják, hogyan válaszoljanak egyszerű kérdésekre és utasításokra. A kúszással, állással, lökéssel vagy a játékos elfoglaltságokkal fejlődnek a motoros képességeik.

3. Szint: Szerepjáték
A barátságos figurák ösztönzik az idősebb gyerekeket, hogy a vidám dalok, hangok és kifejezések segítségével utánzó játékokat játsszanak.Vidám témák segítik a korai szerepjátékot. A gyerekek a játékaik segítségével eljátszahatják saját történeteiket, csak a fantáziájuk szabhat határt.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok