Fisher-Price 3 az 1-ben zenélő kiságyforgó 0 hó+ (CHR11)

%

A zenélő kiságyforgó négy imádnivaló állatpajtással megnyugtatja és szórakoztatja a babát a nappali vagy éjszakai alvását megelőzően.

  • Zenélő motorizált kiságyforgó
  • 3 játék az 1 ben
  • Babakocsira is felrakható
  • Szétszerelhető így az állatkákkal külön külön is lehet játszani
  • Puha állatkák és egy zenélő kismadár
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
11 690 Ft9 790 Ft

10 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Fisher-Price 3 az 1-ben zenélő kiságyforgó 0 hó+ (CHR11)

A Fisher-Price 3 az 1-ben zenélő kiságyforgó, elemmel működő forgó játék négy kedves kis állatfigurával (a baba feletti forgón található három esőerdőben élő állatkával és egy zenélő madárkával!), valamint 20 percnyi nyugtató hatású altatózenével teremt nyugodt hangulatot, és nyújt önfeledt szórakozást a napközbeni szunyókáláshoz, illetve az éjszakai alváshoz készülődő baba számára. Amikor a baba már akkorára nőtt, hogy a kiságyra szerelt forgót le kell szerelni a kiságyról, az esőerdős 3 az 1-ben zenélő kiságyforgó hordozható és élénkebb zenét játszó madárkás játékká, illetve babakocsira erősített forgó játékká alakítva használható tovább. A babakocsi napellenzőjére csíptetve babakocsira erősített forgó játékként használható, hogy a babának babakocsizás közben se kelljen megválnia esőerdőbeli barátkáitól.

Játékos tanulás

Mit látsz?
Próbáld a kiságyforgót a baba szemével nézni és ennek megfelelően néha máshová tenni, vagy a kicsi pozícióját megváltoztatni, így új pozícióból láthatja az izgalmas figurákat.

Teremts összhangot
Már az első percektől kezdve a kicsi hallgat és reagál a hangodra. Használd ezt a kapcsolatot arra, hogy a kiságyforgója egyes részeit kiemelve mesélsz neki a színekről, karakterekről.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok