Clemmy Sensory Soft Készségfejlesztő asztalka puha építőkockákkal 10-36 hó (17704)

-20%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
  • 10 hónapos kortól
  • Mókás játékasztal sok-sok puha Clemmy kockával és vidám figurákkal, kiegészítőkkel

41 készleten

-
+
13 990 Ft11 190 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Clemmy Sensory Soft Készségfejlesztő játszóasztal puha építőkockákkal 10-36 hó (17704)

A Clemmy Sensory Soft Készségfejlesztő játszóasztal puha építőkockákkal számos fejlődési lehetőséget és rengeteg vidám percet kínál gyermekének már 10 hónapos kortól. A Szenzoros készségfejlesztő asztalka elbűvölő, figyelemfelkeltő funkciói hozzájárulnak a kognitív és motorikus képességek támogatásához, valamint a könnyed érzékszervi felfedezésekhez, melyek elengedhetetlenek a hétköznapi élet során. Éppen ezért fontos, hogy a legkisebbek is minél hamarabb játékos lehetőségeket kapjanak a világ kézzel, szemmel és tapintással való felfedezésére. Az asztalka mindent megad, ami ehhez szükséges.

A játszóasztal minőségi, strapabíró műanyagból készült, melyre az olasz Clementoni szakértelme a garancia. Ennek köszönhetően akár évekig elkísérheti gyermekét ez az eszköz, ami nagyszerű játékteret biztosíthat a gyerekszobában vagy a lakás bármely pontján, hiszen könnyedén mozgatható. Lekerekített szélei teljesen biztonságossá teszik az időtöltést, így ha csemetéje tipegő korba lépett, egyedül is tudja majd használni az asztalt, növelve önállóságát és önbizalmát.

A mókás asztalról nem hiányozhat egy aranyos kialakítású, színes formaillesztős házikó, könnyen kezelhető puha kockákkal. A ház kéményét kinyitva a kicsik kivehetik belőle a kockákat, ám, ha befejezték a játékot a ház a kockák tárolására is alkalmas. Továbbá a kockák egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy puhák és káros anyagtól mentesek. Így a babák biztonságosan kezükbe vehetik, nyomkodhatják, rágcsálhatják az építőelemeket. Ennek köszönhetően a 10 db minőségi Clemmy kocka még a fogzási gondokat is enyhítheti.

Az asztal része egy katapult, egy puha kalapács, fogaskerekek, valamint még sok ismerkedésre váró érdekesség. Vagyis ezen a Soft Clemmy Szenzoros készségfejlesztő asztalkán bőven lesz mit szerelni. Ráadásul a funkciók úgy lettek megalkotva, hogy a csomag kibontása után rögtön felkeltsék a legkisebbek figyelmét is, hosszú időre lekötve őket.

A Soft Clemmy Szenzoros készségfejlesztő asztalka garantáltan jó választás, ha azt szeretné, hogy gyermeke játék közben fejlődve nyerhessen betekintést az érzékszervek, formák, színek, mennyiségek és a mozgás lebilincselő világába.

A csomagolás 1 db Soft Clemmy Szenzoros készségfejlesztő asztalkát tartalmaz Clemmy kockákkal és egyéb kiegészítőkkel.

A csomagolás mérete kb. 34 x 27 x 6,5 cm.

 

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek