Clementoni Lackó Mackó Interaktív plüss maci 6-36 hó (60456)

-17%
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
  • 5 interaktív gomb
  • Jelek és fények
  • Tanít: számok, betűk, formák, szavak
  • Puha és biztonságos anyagokból
  • Fejleszti: hallás, látás, érzékelés, logika
8 999 Ft7 499 Ft

25 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Clementoni Lackó Mackó Interaktív plüss maci 6-36 hó+ (60456)

A Clementoni Lackó Mackó Interaktív plüss maci varázslatos kalandozásra hívja a gyerkőcöket! A pihe-puha mackó bevezeti őket a színek, alakzatok, betűk és számok világába, ráadásul fény- és hanghatásokkal teszi mindezt még izgalmasabbá. Fejlesztő tulajdonságokkal is rendelkezik, hiszen játék közben fejlődnek a nyelvi készségek, valamint serkenti a hallást és a látást is. 6 hónapos kortól ajánljuk.

A kedves mackónak öt interaktív gombja is van, melyek közül kettő a mancsán, kettő a talpán és egy pedig a pocakján van elhelyezve. A gyerekek ezekkel az interaktív kapcsolókkal más-más funkciókat tudnak aktiválni, így van amelyikkel csak zenét és kedves dalocskákat, másokkal pedig a számokkal vagy épp a betűkkel kapcsolatos dolgokat mesél el a maci. A mackó füleit pedig úgy alakították ki, hogy a gyerekek szabadon rágcsálhassák.

A játék tartalmazza az elemeket.

Méretek: 26 x 18 x 32 cm.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok