Clementoni Szentjánosbogár zenélő éjszakai fény 0 hó+ (17826)

-20%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
  • Lágy fények
  • Klasszikusok és fehér zaj

8 készleten

-
+
5 699 Ft4 559 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Clementoni Szentjánosbogár zenélő éjszakai fény 0 hó+ (17466)

Egy édes szentjánosbogár, amely finoman pulzáló a fénnyel, és zenével megnyugtató légkört teremt a babának, hogy könnyebben elaludjon. 2 üzemmódkapcsolóval: dallamok és fénysorozatok.
Ha mind az 5 világító alkatrész be van kapcsolva, egy alkatrész 5 percenként kialszik: a test, majd a szárnyak és végül a fej a zenével együtt.
A szentjánosbogár úgy lett megtervezve, hogy akár a kiságyba is belógatható, de akár egyszerűen az éjjeliszekrény tetejére is helyezhető.

Prémium dizájn és kiemelkedő funkcionalitás, hogy a baba álomországba sodródjon és elaludjon. A fényeket és a hangokat alaposan tanulmányozták annak érdekében, hogy a szülők lefekvés előtti rutinjának részévé válhasson a baba számára. A zene és a lágy fények felismerhető jelzésévé válnak, hogy eljött a lefekvés ideje. A baba alvási hangulatának biztosítása nem egyszerű feladat. A nyugalom és az ellazulás előidézése létfontosságú, hogy a gyermek egész éjszakán át tartó mély álomba szenderülhessen. A halovány fény a baba szobájában megnyugtatja őket. A szülők könnyedén bekukkanthatnak a szobába, és ellenőrizheti, hogy a baba alszik-e, anélkül, hogy erős fényt kellene felkapcsolniuk.

Klasszikus darabok és fehér zaj kifejezetten a babák nyugtatására és elalvására tervezték. A lámpák sorozata megnyugtatja a gyermeket, és felkészíti a mély, tartós alvásra.

 

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek