Clementoni Baby Park interaktív játszóasztal 12 hó+ (17375)

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Vidámpark témájú, állatfigurás interaktív játszóasztal 12 hónapos kortól, rengeteg funkcióval!

  • garantált hosszú játékidő
  • fényjelzések, állathangok, dallamok
  • gombnyomásra ugráló mókás állatfigurák
  • vidám színek

112 készleten

-
+
RRP: 13 990 Ft
11 190 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Clementoni Baby Park interaktív játszóasztal 12 hó+ (17375)

Sokféle néven ismerheted már, szinte egyetlen gyermek szobájából sem hiányozhat egy intallgens asztalka. Ez egy olyan interaktív játék, amiben minden kicsi talál őt érdeklő részt, így hosszú ideig nagy kedvenc lehet, hiszen ahogy nőnek más-más funkciókat használnak majd. A játék egy mókás vidámparkot türköz, ahol játék közben a kicsik kézügyessége, vizuális érzékelése is fejlődés és ok-okozati összefüggéseket is felfedezhetnek.

Az elektronikus formaválogató terület állathangokkal, dallamokkal és fényjelzésekkel inspirálja őket, míg a fogaskerekek forgása is azonnal felkelti érdeklődésüket,ahogy elindítják a körhinta forgását. Mellette megtalálják a gombnyomásra ugráló mókás állatfigurákat, akik így egymásnek passzolják a piros labdát.

Ez az asztalka strapabíró kialakítást kapott, tetején pedig egy zöld alap található, melyen kis csúszda és egy házikó található. Az asztalkát két építőkocka figurával és különböző építőkockával lehet megtölteni, ha vége a játéknak, csak emeld fel a zöld alapot és már el is lehet pakolni az asztalkába.

 

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek