Tommee Tippee Superstar Szívószálas itatópohár 300 ml 6 hó+ (zöld)

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
  • 100%-ban szivárgás- és rázkódásálló INTELLIVALVE™ szelep
  • BACSHIELD™ antibakteriális technológiával, amely akár 99,9%-kal* csökkenti a baktériumok számát
  • Lágy, tartós, hosszú élettartamú szívószál
  • Ergonomikus kialakítás és a könnyen megfogható fogantyú
  • Könnyen tisztítható és BPA-mentes

39 készleten

-
+
3 399 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Tommee Tippee Superstar Szívószálas itatópohár 300 ml 6 hó+ (zöld)

A Tommee Tippee Superstar Szívószálas ivópohár egy kisgyermekbarát kulacs nagy gyerek megjelenéssel.  Az ergonómikus kialakítás kényelmes az apró kezek számára. A rugalmas harapásálló szívószál extra tartós, míg a szivárgásmentes szelep kevesebb takarítást és gondtalanabb szórakozást jelent, ráadásul egy eltávolítható higiéniai huzattal is rendelkezik.

Az INTELLIVALVE™ szelep egyedülálló szivárgásgátló technológiával rendelkezik, amely garantálja, hogy a kulacs teljesen szivárgásmentes lehessen, mivel ellenáll a belső nyomásnak, ami azt jelenti, hogy a csésze még akkor sem szivárog, ha fejjel lefelé fordítják vagy megrázzák. Az egyedülálló szelep elzárja és szabályozza a folyadék áramlását a szivárgások megállítása és a könnyű ivás érdekében. Garantáljuk, hogy ez a kulacs 100%-ban szivárgásmentes.

Az ivócső BACSHIELD™ antibakteriális technológiával készül egy általánosan használt ezüstion technológia felhasználásávla, amely antibakteriális védelmet nyújt a nem kívánt baktériumok ellen, évszázadok óta elismert, káros hatások nélkül. Úgy működik, hogy megakadályozza a nemkívánatos mikrobák növekedését, amelyek a termék bomlását, elszíneződését, vagy a szagokat okozhatják.

100%-ban szivárgás- és rázkódásálló:
Egyedülálló INTELLIVALVE™ szivárgásgátló technológiánk garantálja, hogy ez a kulacs teljesen szivárgásmentes legyen, még fejjel lefelé fordítva vagy megrázva is.
Higiénikus:
Az itatócső BACSHIELD™ antibakteriális technológiával készült, amely akár 99,9%-kal* csökkenti a baktériumokat azáltal, hogy megakadályozza a nem kívánt mikrobák növekedését.
Harapásálló:
A tartós, hosszú élettartamú, egy darabból álló csőr kíméli a kis szájat, és elég szívós ahhoz, hogy ellenálljon az apró fogaknak.
Könnyű tartás:
A kisgyermeknek tervezve, az ergonomikus kialakítás és a könnyen megfogható fogantyú lehetővé teszi, hogy kisgyermeke könnyen magával vigye kulacsát a családi kirándulásokra.
Könnyen tisztítható és BPA-mentes:
Vizes palackjaink könnyen tisztíthatók, sterilizálhatók és mosogatógépben is moshatók. Minden termékünk BPA, BPS, PVC, ftalát és nitrozamin mentes

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek