Tommee Tippee Advanced Anti-colic közepes átfolyású etetőcumi 3 hó+ (2db)

Közepes átfolyású etetőcumi három hónapos kortól, mely az anyamellhez hasonlóan hajlik, nyúlik, hogy biztosítsa a természetes etetés élményét.

  • BPA-mentes anyagból
  • Minden etetőcumi 2 db-os csomagban
  • Csak a Tommee Tippee Advanced cumisüvegekkel kompatibilis
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
2 599 Ft
1 299 Ft/db

1 készleten

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Tommee Tippee Advanced Anti-colic közepes átfolyású etetőcumi 3 hó+ (2db)

A kólika a leggyakrabban fellépő probléma a csecsemők táplálása során, amely az etetés közbeni levegő nyelésből adódik. A Tommee Tippee Advanced anti-colic cumisüveget kifejezetten a hasfájós babák részére fejlesztették ki.

A Tommee Tippee Advanced Anti-Colic cumisüveg egyedülálló antic-colic szellőztető rendszere csökkenti a levegő mennyiségét a palackban lévő tejben, így csökkentve 80% -kal a  kólikás tünetek kialakulásának esélyét,  mint a hasfájás, felfúvódás, és bukás. A szellőztető csőbe beépített hőérzékelő csík további bizonyosságot nyújt arról, hogy a tej nem túl forró a kényelmes tápláláshoz. Az etetőcumi az anyamellhez hasonlóan hajlik, nyúlik, hogy biztosítsa a természetes etetés élményét.

Anyák ihlették, szakértők tervezték:
Díjnyertes etetőcumijainkat a szoptatás szakértőivel terveztettük, hogy utánozzuk az anyai mell természetes rugalmasságát, nyúlékonyságát és mozgását. Szuper lágy szilikonból készül, és bőrközeli érzést nyújt, hogy teljes legyen a kényelem az etetés során.

80% -kal kevesebb kólika *
Kevesebb hasfájás, kevesebb felfúvódás, kevesebb bukás, több mosoly és nyugalom.

Egyedi szellőztető rendszer a kólika megelőzésére
A 3 részből álló, egyedi és továbbfejlesztett anti-colic rendszernek köszönhetően biztosítja az optimális levegőelvezetést az etetés során. A légbuborékok a levegőelvezető csövön keresztül a folyadékot megkerülve, a cumisüveg aljába vándorolnak. A levegőelvezető cső alján található csillag alakú szelep megakadályozza, hogy a folyadék visszakerüljön a csőbe, így nincs több csöpögés.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok