Tommee Tippee Advanced Anti-Colic Cumisüveg 260 ml 0 hó+

-30%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

A kólika a leggyakrabban fellépő probléma a csecsemők táplálása során, amely az etetés közbeni levegő nyelésből adódik. A Tommee Tippee Advanced anti-colic cumisüveget kifejezetten a hasfájós babák részére fejlesztették ki.

  • egyedülálló szellőztető rendszer
  • hőérzékelő indikátor a cumisüveg belsejében
  • BPA mentes

6 készleten

-
+
4 599 Ft3 199 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Tommee Tippee Advanced Anti-Colic Cumisüveg 260 ml 0 hó+

A Tommee Tippee Advanced Anti-Colic cumisüveg egyedülálló antic-colic szellőztető rendszere csökkenti a levegő mennyiségét a palackban lévő tejben, így csökkentve 80% -kal a  kólikás tünetek kialakulásának esélyét,  mint a hasfájás, felfúvódás, és bukás. A szellőztető csőbe beépített hőérzékelő csík további bizonyosságot nyújt arról, hogy a tej nem túl forró a kényelmes tápláláshoz. Az etetőcumi az anyamellhez hasonlóan hajlik, nyúlik, hogy biztosítsa a természetes etetés élményét.

Anyák ihlették, szakértők tervezték:
Díjnyertes etetőcumijainkat a szoptatás szakértőivel terveztettük, hogy utánozzuk az anyai mell természetes rugalmasságát, nyúlékonyságát és mozgását. Szuper lágy szilikonból készül, és bőrközeli érzést nyújt, hogy teljes legyen a kényelem az etetés során.

80% -kal kevesebb kólika *
Kevesebb hasfájás, kevesebb felfúvódás, kevesebb bukás, több mosoly és nyugalom.

Egyedi szellőztető rendszer a kólika megelőzésére
A 3 részből álló, egyedi és továbbfejlesztett anti-colic rendszernek köszönhetően biztosítja az optimális levegőelvezetést az etetés során. A légbuborékok a levegőelvezető csövön keresztül a folyadékot megkerülve, a cumisüveg aljába vándorolnak. A levegőelvezető cső alján található csillag alakú szelep megakadályozza, hogy a folyadék visszakerüljön a csőbe, így nincs több csöpögés.

Megváltoztatja a színét ha a tej túl meleg lenne
A légtelenítő cső hőérzékelő csíkkal rendelkezik, amely megváltoztatja a színét, ha a tej túl meleg. Mártsa be a csövet 10 másodpercre, hogy megnézze az adagolás hőmérsékletét. Egy rózsaszín csík azt mutatja, hogy a tej túl meleg. A csecsemő etetése előtt hagyja tovább lehűlni.

* 210 szülővel végzett teszt során, akik kipróbálták a Tommee Tippe Advanced Anti-colic cumisüveget, és 80% -uk egyetértett abban, hogy a palack sikeresen csökkentette a tüneteket (2017. június)

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek