Seventh Generation Kézi mosogatószer citrus és gyömbér illattal 500 ml

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
 • A Seventh Generation kézi mosogatószereit érzékeny bőrre fejlesztették ki
 • Nem tartalmaz színezékeket, optikai fehérítőket
 • 91%-ban növényi összetevők alkotják, aminek köszönhetően biológiailag lebomló
 • Termékeiket sosem tesztelték állatokon, illetve nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket
 • Mosogatószer flakonjaik 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek és 100%-ban újrahasznosíthatók*A vizet nem számítva
  **A színezőanyag kivételével

11 készleten

-
+
RRP: 1 099 Ft
799 Ft
1 598 Ft/liter

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Seventh Generation Kézi mosogatószer citrus és gyömbér illattal 500 ml

A Seventh Generation citrus  és gyömbér illatú öko kézi mosogatószert 91%-ban növényi összetevők alkotják, biológiailag lebomló, nem tartalmaz színezékeket, és optikai fehérítőket. EU Ecolabel minősítéssel rendelkezik. A rászáradt ételnek és zsírnak nincs esélye kézi mosogatószereink és mosogatógép tablettánk növényi alapú hatékonyságával szemben.

A márkánk elnevezésekor ígéretet tettünk. Ígéretet, hogy minden döntésünknél, minden termékünk fejlesztésekor figyelembe vesszük a következő hét generáció egészségére és a környezetre gyakorolt hatást, és ezt tartjuk szem előtt. Mert nem élhetünk egészséges életet egy beteg bolygón.
Újradefiniáljuk a tisztaság fogalmát. A Seventh Generation termékeit kőolaj helyett növényi alapanyagokból fejlesztjük, miközben nem kötünk kompromisszumot a hatékonyságban. Nem használunk káros alapanyagokat, mint például szinezékeket, optikai fehérítőket és foszfátot. Az illatanyagaink a természetből jönnek: valódi illóolajokat használunk szintetikus parfüm helyett. Csomagolásunk is fenntartható: 100% újrahasznosított műanyag flakonokat használunk, és természetesen nem tesztelünk állatokon. Hisszük, hogy lehetséges fenntarthatóbb módon élni!

Használat – A maximális tisztaság és környezetünk védelme érdekében:

 1. Adagold a mosogatószert közvetlenül a szivacsra vagy oldd fel vízben.
 2. Adagolás 5 liter vízhez: kevésbé szennyezett edényekhez 2,5 ml (1/2 teáskanál), átlagosan szennyezett edényekhez 5 ml (1 teáskanál
 3. Alaposan mosd el, majd öblítsd le az edényeket Kerüld a folyóvízben történő mosogatást, hogy csökkentsd az energia- és vízfogyasztást, ezáltal minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást.

Minősítések:

 • EU Ecolabel
 • Leaping Bunny Certificate

Összetevők:
Aqua, Sodium lauryl sulfate (plant-derived cleaning agent), Coco-betaine (plant-based cleaning agent), Lauryl glucoside (plant-derived cleaning agent), Glycerin (plant-derived foam stabilizer), Citric acid (plant-derived pH adjuster), Sodium chloride (mineral-based viscosity modifier), Sodium hydroxide (mineral-based pH adjuster), Phenoxyethanol (synthetic preservative), Potassium sorbate (synthetic preservative).

Használat:
Adagolj a mosogatószert közvetlenül a szivacsra vagy oldJ fel vízben. Adagolás 5 liter vízhez: Kevésbé szennyezett edényekhez: 2,5 ml (1/2 teáskanál), átlagosan szennyezett edényekhez: 5 ml (1 teáskanál). Alaposan mossa, majd öblítse el az edényeket. Kerülje a folyóvízben történő mosogatást, hogy csökkentse az energia- és vízfogyasztást, ezáltal minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek