Munchkin 59S Mini hordozható UV sterilizáló

%
  • Megöli a baktériumok és vírusok 99%-át
  • 59 másodperc alatt fertőtleníti a cumik, cumifejek és egyebeket UV-C fény segítségével
  • A gyermek biztos UV fény automatikusan kikapcsol a fedél nyitására
  • Víz és vegyi anyagok nélkül sterilizál
  • A pánt segítségével könnyen rögzíthető utazás közben
0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
11 990 Ft9 990 Ft

2 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Munchkin 59S Mini hordozható UV sterilizáló

Gyakran pottyannak ki a dolgok a babák kezéből és landolnak koszosabbnál koszosabb helyeken. A Mini hordozható UV sterilizáló azonban egy perc alatt fertőtleníti a cumikat, cumi fejeket és még sok mást, bárhol is legyetek. A baktériumok, vírusok* 99.9%-ával leszámol, beleértve a Koronavírust (ATCCVR-740, 229E)** – egy a COVID-19 vírus szezonális fajtája – UV fény segítségével. A mini UV sterilizálót különböző független laboratóriumokban tesztelték. Nincs szükség vegyi anyagokra, hőre vagy vízre, a sterilizáló 4 UV fényforrással sterilizál, melyek higany- és ozonmentesek, a fedél kinyitásakor pedig automatikusan kikapcsol a készülék.

Ez az apró eszköz könnyen elfér az egészen kicsi táskákban, vagy könnyen rákapcsolható annak pántjára, így mindig kéznél van amikor szükséges van rá. Tökéletes otthoni használatra és különösen jól jön útközben, nyilvános helyeken, játszótereken, orvosi rendelőben, reptéren vagy bárhol ahová a kicsivel mentek! Az UV fény biztonságos és bizonyítottan hatásos a baktériumok ellen, kórházakban is bevált fertőtlenítő módszer a műtők és műszerek fertőtlenítésére. A Munchkin az UV fény technológiában piacvezető 59S-sel közösen olyan UV fény alapú termékek fejlesztésébe kezdett, melyek megkönnyítik a kisgyermekes családok életét és hozzájárulnak egy egészségesebb élet kialakításához.

  • 3 AA elem szükséges a termék működtetéséhez, melyet nem tartalmaz a csomag.
  • A termékre 1 év gyártói garancia van.

*Hatásos influenza, kólibaktérium, szalmonella, staphylococcus, Kleb és egyéb vírusok ellen
**A kifejezetten COVID-19-et kiváltó SARS-CoV-2 törzsre nem vizsgálták a terméket.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok