Philips Avent Szívószálas ivópohár 12 hó+ 300 ml zöld (SCF798/01)

Bendy szívószálas pohár 300 ml 1 éves kortól

  • Hozzájárul a fogak egészséges fejlődéséhez
  • Szivárgás elleni szelep a kiömlések elkerülése érdekében
3 299 Ft

7 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Philips Avent Szívószálas ivópohár 12 hó+ 300 ml zöld
SCF798/02

A Philips Avent Itatópohár rugalmas szívószállal hozzájárul a fogak egészséges fejlődéséhez

  • A szívószál alsó része hajlított, hogy könnyedén elérje vele a folyadék végét is, és természetes ivópózban ihassa meg az utolsó cseppet is.
  • A szívószál beépített szivárgás elleni szeleppel akadályozza meg a véletlen kiömléseket. A rápattintható védőkupak pedig óvja a szívószálat és megakadályozza a menet közbeni szivárgást.
  • A Philips Avent Bendy szívószálas pohár egyszerűen össze- és szétszerelhető. Minden alkatrész kényelmesen, mosogatógépben tisztítható.
  • Az összes Philips Avent cumisüveggel és pohárral kompatibilis, kivéve az üvegből készült cumisüvegeket és az Első Ivópoharakat. Ez azt jelenti, hogy az elemeket cserélgetve tökéletes poharat készíthet, amely teljesen megfelel gyermeke egyéni fejlődési igényeinek.
  • A Philips Avent Bendy szívószálas pohár hozzájárul a fogak egészséges fejlődéséhez* és edzi a száj izmait.* A lehető legjobb szívószálas itatópohár szakértők által fejlesztve.*
  • Az önálló ivás elsajátítása mérföldkő a gyermekek fejlődésében. Elősegítjük a könnyű áttérést a szoptatásról és cumisüveg-használatról a nyitott pohár használatára, így támogatva a gyermekeket az önálló ivás felé vezető úton. Egészségügyi szakértők tanácsaira alapozva cumifejeink, puha és kemény itatófejeink, szívószálaink és 360°-os ivóperemeink kialakítása követi gyermeke fejlődését, és stimulálja újonnan szerzett ivási és motorikus készségeit. Prémium minőségű megoldásaink tervezésekor a kényelem és a higiénia volt a fő szempont.
  • A pohár beépített markolatai ergonomikus kialakításúak, így a kis kezek könnyedén meg tudják fogni a poharat. A puha és rugalmas szívószál kíméletes a fogínyhez, a pohár könnyű súlya és kis mérete pedig tökéletes választás az első szívószálas kortyokhoz.
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok