NUK Flexi Cup Szívószálas ivópohár 300 ml 18 hó+ (fiús)

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

NUK First Choice tanulópohár: gyerekjáték a legtudatosabban kifejlesztett tanulópohárral történő ivás megtanulása.

  • Praktikus, szilikon szívószál
  • Csepegésmentes
  • Rendkívül könnyű
  • BPA-mentes
  • Védőkupak
  • Praktikus rögzítő
  • 12 hónapos kortól

Elfogyott

2 890 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

NUK Flexi Cup Szívószálas ivópohár 300 ml 18 hó+ (fiús)

Vidám folyadékbevitel a 12 hónapos idősebb gyermekek számára a NUK Flexi Cup Szívószálas ivópohár segítségével. A gyermekek ebben a korban nagyon szeretik a szívószálas poharakat. A NUK Flexi Cup segítségével játék közben, csepegés és kiömlés nélkül, könnyedén fogyaszthatják el a táplálkozási szakemberek által ajánlott napi folyadékmennyiséget. Az új típusú szelep lehetővé teszi, hogy a folyadék a szívószálban maradjon, így semmi sem folyhat ki a pohár kinyitásakor.

A NUK Flexi Cup divatos színekben kapható, de természetesen és természetesen rendelkezik a polipropilén palack összes pozitív jellemzőjével – mint a rugalmasság, a könnyű és BPA-mentes anyag.

NUK Flexi Cup – 100% szórakozás az 1 évnél idősebb gyermekek számára.

A legjobb kezdés az újszülött csecsemők számára, több mint 60 éve
A NUK több mint 60 éve meghallgatja a megbízható szakértőket, hogy megismerjék a szülők és gyermekek igényeit a kiemelkedően fontos korai években. A NUK termékek világszerte több mint 120 országban érhetők el. Az Egyesült Királyságban az anyasági és újszülött osztályok több mint 90% -ában használják a különboző NUK cumisüvegeket és etetőcumikat. A NUK rendelkezik az Orális Egészségügyi Alapítvány jóváhagyásával az összes cumisüvegéhez, etető- és nyugtató cumijaihoz, tehát a NUK-al biztos lehetsz benne, hogy gyermekednek a legjobb termékeket adod.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek