NUK First Choice+ Szilikon etetőcumi 6-18 hó „L” méret (2 db)

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
  • A legtermészetesebb etetőcumi kisbabája számára
  • Természetes, és az állkapocs számára tökéletesen formázott
  • Puha akárcsak az anya melle
  • Segít megelőzni a hasfájást
  • Babák könnyen elfogadják
  • BPA mentes

Elfogyott

1 999 Ft
999 Ft/db

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

NUK First Choice+ Szilikon etetőcumi 6-18 hó „L” méret (2 db)

A legtermészetesebb etetőcumi kisbabája számára
Sok éven keresztül a NUK First Choice volt az első választás a szülők körében a szoptatásról mintázott cumisüveges táplálás terén. A NUK First Choice+ termékkel megvalósítottuk, hogy még közelebb kerüljünk a természethez. Az állkapocs egészséges fejlődése és az anyamellből történő iváshoz hasonló érzet elérése a célunk.

Természetes, és az állkapocs számára tökéletesen formázott.
A speciális NUK forma kialakítása az anyamell szoptatás közben felvett formáján alapszik. Elég teret biztosít a baba nyelvének és állkapcsának a természetes szopó mozgásokhoz.

NUK First Choice Etetőcumi forma

 

Puha akárcsak az anya melle
Az új, puha zónájával a szilikon cumitest jobban illeszkedik a baba szájpadlásához, amivel természetes érzetet nyújt a babának ivás közben.

NUK First Choice Etetőcumi puhasag

Segít megelőzni a hasfájást
A továbbfejlesztett Anti-Colic Air System természetes ellátást biztosít, amellyel babája nyugodtan ihat anélkül, hogy levegőt nyelne.

NUK First Choice Etetőcumi szelep

Egyedülállóan természetes kialakításának köszönhetően a NUK etetőcumikat könnyen elfogadják a babák. Ezáltal különösen alkalmas olyan babák számára, akik még szopnak és cumisüveget is használnak egyszerre.

Fontos:
A szoptatás a legjobb a csecsemő számára.

Előkészítés:
Étel vagy tea készítése során mindig kövesse az étel gyártójának utasításait. A vitaminok és tápanyagok megőrzéséhez, a hőmérséklet ne haladja me a 60 C fokot. Ne helyezze mikrohullámú sterilizálóba az étellel vagy itallal megtöltött cumisüvegeket, mert felrobbanhatnak, sérülhetnek. Az egyenlőtlen felmelegedés forrázást okozhat! Soha ne melegítse fel vagy ne hűtse le a zárt cumisüvegeket (robbanásveszély/az anyag károsodásának veszélye)! Kérjük, minden használat előtt tekerje el a szelepet, hogy meggyőződjön arról, hogy ki van nyitva. Csak a gyártó által javasolt mennyiségben és koncentrátumban kínálja gyermekének. 5 hónapos kortól fokozatosan szoktassa rá gyermekét az ivópohár használatára.

A cumisüveg, cumik és kiegészítők tisztítása:
Minden használat előtt forralja 5 percig, elegendő víz használatával. A higiénia biztosítása érdekében végezzen alapos tisztítást gyenge tisztítószer használatával és minden további használat előtt végezzen sterilizálást. Sterilizáláshoz a NUK sterilizátor használatát javasoljuk. Forralás és gőz-sterilizálás előtt mindig szedje szét részeire a cumisüveget és hagyja nyitva, ellenkező esetben deformáció történhet. Mikrohullámú sütőben történő sterilizáláshoz a NUK mikrohullámú sterilizátor használatát javasoljuk. Az anyag károsodásának elkerülése érdekében kérjük, kövesse a sterilizátor használati útmutatóját!
Poliamid (PA) üvegek esetén: Ezek a cumisüvegek „PA” jelöléssel vannak megjelölve és nem melegíthetők mikrohullámú sütőben (az anyag károsodásának veszélye)!
Műanyag cumisüvegek fertőtlenítésekor legyen figyelemmel a 100 °C maximális hőmérsékletre (lásd a palackon lévő szimbólumot is)! A cumikat és cumisüvegeket nem szabad mosogatógépben tisztítani – az abban használt tisztítószerek az anyag károsodásához vezethetnek! Bizonyos élelmiszerek (pl. répalé) elszínezhetik az anyagot vagy befolyásolhatják annak szagát (pl. ánizstea). Ennek nincs hatása a cumisüveg használhatóságára vagy biztonságára.

Az Ön gyermeke egészsége és biztonsága érdekében:
FIGYELMEZTETÉS!
Mindig felnőtt felügyelete mellett használja a terméket. Soha ne használja az etetőcumit játszócumiként. A hosszantartó folyadékok cumizása fogszuvasodást okozhat. Ez különösen igaz édesített és gyümölcs vagy zöldséglevek esetében. Mindig ellenőrizze az étel hőmérsékletét mielőtt etetni kezd. Mindig ellenőrizze a cumin a sérüléseket, a cumi
meghúzásával minden irányba, különösen ha gyermekének már kinőttek a fogai. Cserélje le, amennyiben látható sérülések vannak a cumin, hogy elkerülje a leváló részek lenyelését. Biztonsági és higiéniai okokból cserélje le a cumit 1-2 hónap használat után. Ne tegye ki a cumit közvetlen napsütésnek, illetve ne hagyja a szükségesnél hosszabb ideig fertőtlenítőben (sterilizáló folyadékban), mert a cumi sérüléséhez vezet.

Tervezési élettartam: A gyártás napjától számított 4 év – lásd a bélyegzőt (csak száraz, higiénikus körülmények között, szobahőmérsékleten, közvetlen
napfénytől és egyéb UV-fényforrásoktól védve történő tárolás esetén). Ne mártsa gyógyszerekbe! Amennyiben a cumisüveg belseje sérült (karcos), higiéniai okok miatt le kell cserélni.

Megjegyzés: A NUK cumisüvegek és cumik csak a megfelelő termékválasztékkal kompatibilisek. Soha ne zárja le/ nyissa ki azokat erővel. A sérülés legkisebb jele, pl. repedés esetén cserélje ki a cumisüveget.
Üveg cumisüvegek esetében: az üveg cumisüveg eltörhet. Ne használjon fém kanalat a cumisüvegben való kavargatáshoz mert hajszálrepedéseket okozhat, melyek töréshez vezetnek forró ételekkel való érintkezés esetében.
Azon termékek esetében, amelyek záró-, védőkupakot vagy egyéb kiegészítő terméket tartalmaznak, ezeket tartsa távol gyermekétől!

LATEX cuminál: A természetes gumiból készült cumik allergiás reakciókat válthatnak ki.
Megjegyzés: A NUK cumik és cumisüvegek csak az azonos szortimenttel kompatibilisek. A NUK termékek megfelelnek az EN 14350 előírásainak.
Kérjük, őrizze meg a címet és cikkszámot később felmerülő kérdések estére

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek