NUK First Choice Night Világító tanulópohár 150ml 6 hó+ kék

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

NUK First Choice tanulópohár: gyerekjáték a legtudatosabban kifejlesztett tanulópohárral történő ivás megtanulása.

  • Könnyű és stabil forma könnyen markolható fülekkel
  • Támogatja a független ivást
  • Világító fogókával, mely által a sötétben is könnyen észrevehető
  • Puha szilikon csőr
  • Fedél a higiénikus szállításértés az extra védelemért, ami különösen hasznos utazáskor
  • BPA mentes

12 készleten

-
+
4 399 Ft
4 399 Ft/db

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

NUK First Choice Night Világító tanulópohár 150ml 6 hó+ kék

Amikor gyermeke megteszi ez alső lépéseket az önállóság felé,  a NUK First Choice tanulópohár biztosítja, hogy zökkenőmentesen szokjon át a kicsi a cumisüvegből, később a pohárból való ivásra.

Kiváló minőségű szilikon itatócsőr
A NUK szilikon itatócsőrök kiváló minőségű szintetikus anyagból készülnek. Az áttetsző szilikon könnyen tisztítható és rendkívül hőálló. Nem tartalmaz káros anyagokat, forralható, szagtalan, áttetsző és sima felülettel rendelkezik. Ezek olyan tulajdonságok, amelyek fontosak egy itatócsőr esetében.

Stabil tartást biztosít a gyermekeknek
Az ergonómiai kialakítású füleknek köszönhetően a kicsik mindig mindent kézben tarthatnak. Fény hatására a fluoreszkáló anyagból készült fogóka „feltöltődik”, és sötétben jól láthatóvá teszi a poharat.

Könnyen tisztítható
A poharat könnyen szét lehet szedni és könnyen lehet tisztítani, miközben a széles üvegnyaknak köszönhetően a szülők számára a megtöltés is gyerekjáték.

A legjobb kezdés az újszülött csecsemők számára, több mint 60 éve
A NUK több mint 60 éve meghallgatja a megbízható szakértőket, hogy megismerjék a szülők és gyermekek igényeit a kiemelkedően fontos korai években. A NUK termékek világszerte több mint 120 országban érhetők el. Az Egyesült Királyságban az anyasági és újszülött osztályok több mint 90% -ában használják a különboző NUK cumisüvegeket és etetőcumikat. A NUK rendelkezik az Orális Egészségügyi Alapítvány jóváhagyásával az összes cumisüvegéhez, etető- és nyugtató cumijaihoz, tehát a NUK-al biztos lehetsz benne, hogy gyermekednek a legjobb termékeket adod.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek