Munchkin Miracle 360 Automatikusan záródó felnőtt ivópohár – 710 ml (rózsaszín)

%

Ismerje meg a többszörösen díjnyertes Miracle® 360ᵒ ivópoharat felnőtt változatban! Nagyobb méret, gyorsabb átfolyás – sportoláshoz is ideális! A pohár bármely részéről ihat, nem kell aggódni a csöpögés miatt. A kupak használat után automatikusan visszazár! 

4 790 Ft3 990 Ft

9 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Munchkin Miracle 360 Automatikusan záródó felnőtt ivópohár – 710 ml (rószaszín)

Ismerje meg a többszörösen díjnyertes Miracle 360 ivópoharat felnőtt változatban! Nagyobb méret, gyorsabb átfolyás – sportoláshoz is ideális! A pohár bármely részéről ihat, nem kell aggódni a csöpögés miatt. A kupak használat után automatikusan visszazár! 

Tulajdonságok:

  • Többszörös díjnyertes Miracle® 360ᵒ ivópohár
  • 710 ml űrtartalom, csúszásmentes oldalfal
  • 100% szivárgás-, és csöpögésmentes
  • A tető automatikusan zár, amint abbahagyta az ivást
  • 360 fokos kialakítás – bárhonnan ihat
  • Eltávolítható szelep – egyszerű tisztítás.

Csepp és szivárgásmentes
A szelepfedél az ajkak által aktiválódik és automatikusan, teljesen bezáródik amikor nem iszunk belőle. Ilyenkor nem tud kiszivárogni belőle egy csepp folyadék sem.

Könnyen tisztítható:
Nincs semmilyen addicionális fedő, szelep vagy bármilyen alkatrész. A Munchkin Miracle 3600 poharakat egyszerű használni és még ennél is egyszerűbb tisztán tartani.

Könnyen megfogható
A pohár oldalán egy széles szilikon betét található szívecskés logóval, melynek segítségével az nehezebben csúszik ki a kézből.

 

Tovább a Munchkin márkaoldalra