Philips AVENT Classic+ Gyors átfolyású cumifej 6 hó+ (2 db) 4 lyukú

Az Airflex szellőzőrendszer részét képező Classic+ etetőcumi az üvegbe vezeti a levegőt, így az nem kerül a baba pocakjába. A bordázott kialakítás meggátolja a cumi összeragadását, továbbá minimalizálja az etetés megszakításainak számát és a kellemetlen érzéseket.
  • 4 lyukú
  • Gyors átfolyású
  • 6 hónapos kortól

2 db

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
1 990 Ft

13 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Philips AVENT Classic+ Gyors átfolyású, 4 lyukú cumifej (SCF634/27)
6 hónapos kortól – 2 db

  • Klinikailag igazoltan csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet.
  • Kialakítása révén nem szükséges megszakítania az etetés
  • Kompatibilis az összes méretű Classic+ cumisüvegekkel
  • Gyors átfolyású cumifej
  • BPA mentes szilikon
Hasfájást csökkentő Airflex rendszer:
Az Airflex szellőzőrendszer már klinikai teszteken is bizonyította, hogy képes csökkenteni a szelesedést és a hasfájást. Amikor a baba cumizik, a cumifejbe épített szelep kinyílik, és levegőt enged az üvegbe, hogy ott ne alakuljon ki vákuum, és az üveg hátsó része felé vezeti a levegőt, így távol tartja azt a baba hasától, így segít elkerülni a szellentést és a böfizést
A tej folyását a baba szabályozza a kevesebb bukás, büfizés és szélgörcs érdekében:
Az etetőcumi egyedülálló szelepe a csecsemő táplálkozási ritmusának megfelelően nyúlik, így a tej a baba által választott ütemben áramlik, minimalizálva a túletetés, a bukás, a büfizés és a szélgörcs előfordulását.
BPA-mentes:
Az EU 2011/8/EU számú irányelvét szem előtt tartva, az új Philips AVENT Classic+ etetőcumu BPA-mentes anyagból (szilikon) készült.
Különböző folyáserősségű etetőcumik kaphatók:
A Philips AVENT Classic+ termékcsalád különböző, a baba növekedéséhez igazodó folyáserősségű cumikat kínál. Felhívjuk figyelmét, hogy a korjelzés hozzávetőleges, hiszen a babák eltérő ütemben fejlődnek. Az etetőcumik dupla csomagolásban kaphatók: újszülött, lassú, közepes, gyors és variábilis folyáserősségben.

Vásárlói vélemények

0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMHipp4momsHuggies pelenkak es torlokendok