Munchkin LATCH™ Közepes átfolyású etetőcumi 3 hó+ 2 db

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

2 db Munchkin LATCH™ közepes átfolyású etetőcumi. A flexibilis, harmonika-szerű fej úgy nyúlik, mint a mellbimbó, ezzel segítve a baba természetes etetését.
3 hónapos kortól.

Elfogyott

1 690 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Munchkin LATCH™ Közepes átfolyású etetőcumi
3 hónapos kortól – 2 db

Jobb szívhatóság – a babának akkor a legjobb, ha a mellbimbó elér a puha szájpadlásához. A harmonika-szerű fej úgy nyúlik, mint a mellbimbó, ezzel segítve a baba természetes etetését.

  • Szoptatás közben a baba szabályozza a tej áramlásának mértékét a mellbimbóra gyakorolt nyomás változtatásával. A LATCH™ cumisüveg ezt utánozza, a fej erősebb nyomásával több tejet adagol.
  • Kevesebb hasfájás – etetés közben a fej úgy nyúlik, ahogy a baba mozgatja a fejét, így biztosítva a folyamatos tejáramlást, s minimalizálva a levegő bejutását.
  • Közepes folyású cumi: a szakemberek megegyeznek abban, hogy akkor a legegyszerűbb a cumis táplálásra való áttérés, ha a cumisüvegből úgy áramlik a tej, mint a mellből. A 2-es cumifej úgy lett kialakítva, hogy abból nagyobb sebességgel folyjon a tej

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek