Munchkin LATCH™ Anti-colic cumisüveg 240 ml 0 hó+

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Természetes kapcsolat
A cumifej gyengéden hajlik és nyúlik a mellhez hasonlóan, ezáltal segítve, hogy a baba megfelelően, a legtermészetesebb módon vehesse fel a cumisüvegből a táplálékot.

Természetes mozgás
A babával állandóan együtt mozgó etetőcumi biztosítja, hogy a baba folyamatosan a megfelelő módon –levegő nélkül– tudja a cumisüveget szívni, és ezáltal csökkenti a kólika tüneteinek kialakulását.

Természetes etetés
A cumival szembeni nyomás tejet szabadít fel, hasonlóan mint amikor a baba a mellből szopik. A etetőfej utánozza a mell természetes viselkedését ezáltal biztosítja a kényelmes és megfelelő mennyiségű táplálék felvételét.

Elfogyott

2 690 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Munchkin LATCH™ Anti-colic cumisüveg
Újszülött kortól – Lassú átfolyású etetőcumival – 240 ml

Anyaként az egyik legfontosabb dolog gyermekünk megfelelő etetése.  A Munchkin újragondolta a cumisüveget, hogy jobban hasonlítson a női mellhez – így szimulálva a szoptatós etetést.

A legtöbb etetési segédeszköz alakja a mellhez hasonlít, ez a cumisüveg viszont úgy viselkedik mint az anyamell.

A cumisüveg feje mozog, nyúlik és pumpál – pont úgy, mint a mell. A cumisüveg Anti-colic szeleppel is el van látva, amely minimalizálja a tejben képződő levegőbuborékok képződését, ezzel csökkentve a kólika esélyét.

  • Jobb szívhatóság – a babának akkor a legjobb, ha a mellbimbó elér a puha szájpadlásához. A harmonika-szerű fej úgy nyúlik, mint a mellbimbó, ezzel segítve a baba természetes etetését.
  • Szoptatás közben a baba szabályozza a tej áramlásának mértékét a mellbimbóra gyakorolt nyomás változtatásával. A LATCH™ cumisüveg ezt utánozza, a fej erősebb nyomásával több tejet adagol.
  • Kevesebb hasfájás – etetés közben a fej úgy nyúlik, ahogy a baba mozgatja a fejét, így biztosítva a folyamatos tejáramlást, s minimalizálva a levegő bejutását. Az üveg alján lévő egyedi anti-colic szelep nem engedi a levegőbuborékok átfolyását.

Az anti-colic szelep jellemzői:

A szelep az üveg talpában van beépítve így biztosított, hogy a levegő ne járhassa át a az üvegben lévő tejet ivás közben. Ez az egy irányú szelep biztosítja továbbá azt is, hogy megfelelő mennyiségű levegő áramolhasson be az üvegbe miközben a baba cumizik. Könnyen eltávolítható és könnyen tisztítható.

 

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek