Philips AVENT Natural Response Cumisüveg 260 ml 1 hó+ (SCY903/67) – Koala macik

-7%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Támogatja a csecsemő saját ivási ritmusát

A Natural Response cumifej csak akkor engedi ki a tejet, amikor a csecsemő éppen aktívan iszik. A csecsemők ugyanúgy, a természetes ritmusuk szerint ihatnak, nyelhetnek és vehetnek levegőt, ahogyan az anyamellen tennék. Ezáltal megkönnyíti a szoptatás és a cumisüveges táplálás felváltva történő alkalmazását.

6 készleten

-
+
5 399 Ft4 999 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Philips AVENT Natural Response Cumisüveg 260 ml 1 hó+ (SCY903/67) – Koala macik

Natural cumisüvegünket bordázott, puha és összeragadás-gátló cumifejével növésben lévő csecsemők számára alakítottuk ki. A kényelmes szirmok és a cumifej természetes alakja lehetővé teszi a természetes szájtartást, egyszerűbbé téve a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.

  • Természetes mell-érzet a babának
  • Egyedülálló szirmok a cumifejen a kényelmes etetésért
  • Ikerszelepek a hasfájás csökkentéséért
  • Egyszerűen kezelhető, ergonómikus forma
  • Könnyű tisztítás
  • Kompatibilitás más AVENT termékekkel
  • Közepes átfolyású etetőcumi (cserélhető)
  • BPA mentes műanyag

A cumifej akkor engedi ki a tejet, amikor a baba éppen aktívan iszik
A Natural Response cumifej a baba természetes táplálkozási ritmusával összhangban működve megkönnyíti a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását. A cumifej egyedülálló nyílással rendelkezik, amely csak akkor engedi ki a tejet, amikor a baba éppen aktívan iszik. Vagyis, amikor a baba éppen nyel vagy levegőt vesz, a tejáramlás szünetel.

Természetes mellre tapadás a mell alakú cumifejjel
A széles, puha és rugalmas cumifej a tervezésénél fogva a mell alakját és érzetét imitálja, ezzel elősegítve, hogy a baba kényelmesen tudjon a mellre tapadni és enni

A hasfájás és a kellemetlen érzés csökkentésére tervezve
A hasfájást csökkentő szelep a tervezésénél fogva etetés közben megakadályozza, hogy levegő kerüljön a baba pocakjába, így csökkentve a hasfájást és a kellemetlen érzéseket.

A csepegésmentes cumifejjel megelőzhető, hogy kiömöljön és kárba vesszen a tej
A cumifej nyílása a tervezésének köszönhetően csak akkor engedi ki a tejet, amikor a baba éppen iszik. Így elkerülhető, hogy kárba vesszen a tej – akár otthon, akár útközben

Egyszerűen használható, könnyen tisztítható és gyorsan összeállítható
Az üveg széles nyaka megkönnyíti a cumisüveg feltöltését és tisztítását. Kevés elemből áll, gyorsan, egyszerűen összeállítható.

Könnyű megfogni – még az apró kezeknek is
Az ergonomikus üveget minden szögből könnyű megfogni, így maximális kényelmet nyújt etetés közben. Önnek is és az apró kezeknek is könnyű tartani.

Kompatibilis a Philips Avent termékválasztékkal
Válogasson kedvére mellszívóink, cumisüvegeink és pohárelemeink közül, és alkossa meg az Ön számára legideálisabb terméket.

A Natural Response cumifejek és cumisüvegek BPA-mentesek*
A Philips Avent Natural cumisüvegek és cumifejek BPA-mentes* anyagból készülnek.

Válassza a baba számára megfelelő átfolyási sebességet
Minden baba másképp eszik, és a saját ütemében fejlődik. Különféle folyáserősségeket fejlesztettünk ki, hogy Ön megtalálhassa a gyermeke számára tökéletes változatot, és személyre szabhassa a cumisüveget. Mindegyik Natural Response cumifej puha szilikonból készült.

Legyen türelemmel, amíg a gyermeke megszokja
Az új Natural Response cumisüvegeink eltérnek a szabad átfolyású cumisüvegeinktől. A szoptatáshoz hasonlóan itt is szükség lehet néhány próbálkozásra, mire minden összeáll. Ez teljesen természetes.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek