Philips AVENT Anti-Colic Cumisüveg 260 ml 1 hó+ (pingvin) – SCF821/13

-13%
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

A Philips AVENT Anti-Colic cumisüveg Airflex szellőzőrendszere és texturált etetőcumi-kialakítása révén kiemelkedően kényelmessé teszi az etetést, amelyet így csak a lehető legritkábban szükséges megszakítani. A beépített, hasfájást megelőző szelep kivezeti a levegőt az üvegből, így az nem jut be a baba hasába.

12 készleten

-
+
3 899 Ft3 399 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Philips AVENT Anti-Colic Cumisüveg 260 ml 1 hó+ (pingvin) SCF821/13

Az Anti-colic cumisüveg a tervezésének köszönhetően nem engedi a levegőt a baba pocakjába, így csökkentve a hasfájást és a kellemetlen érzeteket, miközben minimalizálja az etetés megszakításainak számát. A beépített, hasfájást megelőző szelep gondosodik arról, hogy a levegő ne jusson be a baba hasába.

  • Klinikailag igazoltan csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet.
  • Kialakítása révén nem szükséges megszakítania az etetés
  • Egszerűen kezelhető, ergonómikus forma
  • Könnyű tisztítás
  • Kompatibilitás más AVENT termékekkel
  • Lassú átfolyású etetőcumi (cserélhető)
  • BPA mentes műanyag
  • 1 hónapos kortól
Hasfájást csökkentő Airflex rendszer:
Az Airflex szellőzőrendszer már klinikai teszteken is bizonyította, hogy képes csökkenteni a szelesedést és a hasfájást. Amikor a baba cumizik, a cumifejbe épített szelep kinyílik, és levegőt enged az üvegbe, hogy ott ne alakuljon ki vákuum, és az üveg hátsó része felé vezeti a levegőt, így távol tartja azt a baba hasától, így segít elkerülni a szellentést és a böfizést
A tej folyását a baba szabályozza a kevesebb bukás, büfizés és szélgörcs érdekében:
Az etetőcumi egyedülálló szelepe a csecsemő táplálkozási ritmusának megfelelően nyúlik, így a tej a baba által választott ütemben áramlik, minimalizálva a túletetés, a bukás, a büfizés és a szélgörcs előfordulását.
Különösen éjszaka tapasztalható kevesebb nyugtalanság:
A kisbabák egészséges fejlődése és boldogsága azon is múlik, hogyan alszanak és esznek. Véletlenszerű kiválasztáson alapuló klinikai vizsgálatot végeztek annak vizsgálatára, hogy a csecsemőknek szánt cumisüvegek kialakítása befolyásolja-e a csecsemők viselkedését. Azt tapasztalták, hogy a Philips AVENT Anti-Colic cumisüveg jelentősen, megközelítőleg napi 28 perccel csökkentette a nyugtalanul eltöltött időt a teszt során használt kontroll cumisüveghez képest (46 perc a 74 perccel szemben, p=0,05). Ez különösen éjszaka volt igaz.
Egyszerűen kezelhető, ergonomikus alak:
Különleges alakjának köszönhetően a cumisüveg könnyen megtartható és minden irányból kényelmesen megfogható, még a csecsemő apró kezeivel is.
Kevés elemből áll, gyorsan, egyszerűen összeállítható:
Az új Anti-Colic cumisüveg csak 4 elemből áll a gyors és egyszerű összeállítás érdekében.
Széles nyak és kevés elem a könnyű tisztítás érdekében:
A 4 elemnek, az üveg széles nyakának, valamint a lekerekített sarkoknak köszönhetően a cumisüvegünk gyorsan és alaposan tisztítható. Így nyugodt lehet, hogy a cumisüveg pillanatok alatt tiszta lesz.
Szivárgásmentes az élvezhetőbb táplálás érdekében:
Az új Anti-Colic cumisüveget az etetés közbeni szivárgás megelőzésére tervezték, az élvezhetőbb táplálás érdekében.
BPA-mentes:
Az EU 2011/8/EU számú irányelvét szem előtt tartva, az új Philips AVENT Anti-Colic cumisüveg BPA-mentes anyagból (polipropilén) készült.
Különböző folyáserősségű etetőcumik kaphatók hozzá:
A Philips AVENT Anti-Colic termékcsalád különböző, a baba növekedéséhez igazodó folyáserősségű cumikat kínál. Felhívjuk figyelmét, hogy a korjelzés hozzávetőleges, hiszen a babák eltérő ütemben fejlődnek. Az etetőcumik dupla csomagolásban kaphatók: újszülött, lassú, közepes, gyors és variábilis folyáserősségben.
 
Kompatibilis a Philips AVENT termékválasztékkal:
A Philips AVENT Anti-Colic cumisüveg kompatibilis a Philips AVENT termékcsalád legtöbb tagjával. Javasoljuk, hogy a Anti-Colic cumisüveget csak Classic etetőcumikkal használja.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek