Baby Brezza Azonnali vízmelegítő készülék cumisüvegekhez

Újdonság
0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)
  • Tölts meleg vizet a cumisüvegbe AZONNAL! Nem kell többé 3-5 percet várakoznod amíg a hagyományos melegítő felmelegíti a vizet
  • Igény szerint a hét minden napján, 0-24 órában meleg vizet adagol, és minden percben fenntartja a kívánt hőmérsékletet
  • Három hőmérsékleti beállítás: 22° (szobahőmérséklet), 37° (testhőmérséklet) vagy 40°
  • Higiénikus és praktikus: hermetikusan zárt tartály, amely 1,5 liter víz tárolására alkalmas (egy teljes napi adagnak felel meg)
  • Univerzális: minden márkájú/típusú cumisüveghez használható

Elfogyott

31 990 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Baby Brezza Azonnali vízmelegítő cumisüvegekhez

Az éhes és nyűgös kisbabádnak mostantól sokkal gyorsabban és egyszerűbben elkészítheted a tápszerét! A Baby Brezza Azonnali vízmelegítő igény szerint folyamatosan meleg vizet adagol. Nincs több gyötrelmes várakozás arra, hogy egy hagyományos cumisüveg melegítő felmelegítse az üveget, miközben a kisbaba kétségbeesetten sír. Csak használja a cumisüveg-melegítő adagolónkat, és nyomja meg a kart a meleg víz adagolásához, keverje össze a tápszert, és pillanatok alatt készen áll a baba etetésére!

Az Azonnali vízmelegítő gondoskodik arról, hogy a víz egyenletesen felmelegedjen, és kiküszöböli a túl forró víz kínálásának a kockázatát. Ez az adagoló 3 hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé, így pont azt tudod adni kisbabádnak, amire szüksége van. Minden éjjel és nappal fenntartja a kiválasztott hőmérsékletet. Imádni fogod a használatát, hiszen rengeteg időt megspórolhatsz!

A forradalmian új vízmelegítő minden márkájú és méretű cumisüveggel kompatibilis, a tartály pedig 1,5 liter vizet tud befogadni– egy teljes napra való tápszer adagot.  Nézd meg hogyan működik és képzeld csak el mennyi mindent csinálhatnál a felszabadult idővel!

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek