Tampax Compak Tampon Regular 16 db

%

A Tampax Compak a tampon csúcsánál szívja magába, és a tampon belsejében tartja a nedvességet. A test formájához igazodva gyengéden tágul, beépített Protective Skirt redője pedig segít meggátolni a szivárgást, hogy tisztának és felszabadultnak érezd magad és azt tehesd, amihez épp kedved van!

799 Ft499 Ft

10 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Tampax Compak Tampon Regular 16 db

Diszkrét védelem akár 8 órán át

A diszkrét használat érdekében a Tampax Compak tamponok sima felületű, kompakt applikátorral rendelkeznek. A beépített „Protective Skirt” redő segít megelőzni a szivárgást, és akár nyolc órán át megbízható Tampax védelmet nyújt. Tiszta érzet, korlátlan mozgásszabadság.

A vérzés erősségéhez igazodva a Tampax Compak tamponok az alábbi változatokban kaphatók: Tampax Compak Regular a gyenge és közepes erősségű vérzéshez; Tampax Compak Super a közepes erősségű és intenzív vérzéshez.

Kompakt méret
Az összetolható applikátornak köszönhetően összmérete ugyan kicsi, de maga a tampon változatlan nagyságú és ugyanolyan védelmet nyújt mozgás közben.

Nedvszívó csatornák
A nedvszívó csatornák a tampon csúcsánál szívják magukba a menstruációs váladékot, és elvezetik azt a mag belsejébe.

Protective Skirt
A Compak tamponok alsó részén található ún. „Protective Skirt” redő segít megelőzni a szivárgást.

Diszkrét csomagolás
A diszkrét használat érdekében a színes csomagolás egyszerűen és halkan nyitható. A tárcánkban sem sérül, így mindig magunknál tartható.