o.b. Procomfort Night Normal tampon 48 db

%

Próbálja ki az o.b.®ProComfort™ Night tampont SilkTouch™ védőszárnyakkal, különleges védelemre kifejlesztve a szivárgás ellen és a kényelmes felhelyezésért és eltávolításért.

o.b.® ProComfort™ Night Normal a legmegfelelőbb éjszakai használatra az enyhétől a közepes erősségű vérzésig.

2 290 Ft1 990 Ft

6 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

o.b. Procomfort Night Normal tampon 48 db

Szüksége van nagyobb védelemre az éjszaka folyamán?

A SilkTouch™ védőszárnyakkal ellátott o.b.® ProComfort™ Night megfelelő éjszakai használatra, így biztonságban érezheti magát egész éjszaka. o.b.® ProComfort™ Night – megbízható védelem egész éjszakára!

Viselhet tampont éjszaka minden habozás nélkül. Valójában nők milliói teszik ezt a menstruációjuk minden éjszakáján. Habár éjszaka hosszabb ideig használjuk a tampont, mégis használhatja ugyanazt a méretűt, mint napközben. Amennyiben ezt nem találja elegendőnek, akkor próbáljon meg egy egyel nagyobb méretű, nagyobb nedvszívó képességű terméket. Ne feledje, hogy közvetlenül lefekvés előtt helyezze fel a tampont, majd reggeli ébredés után azonnal távolítsa el.

Az o.b.® ProComfort™ Night az éjszakai szükségletnek megfelelő rendkívüli védelmet nyújtja önnek, miközben szigorúan a helyén marad egész éjjel.

Mitől más az o.b.® Procomfort™ Night?

Egyedülálló és kényelmes SilkTouch™ védőszárnyai gyengéden nyílnak szét és hozzáidomulnak a test egyedi alakjához, hogy azt a folyadékot is felfogják, amit más tamponok nem képesek, a jobb védelemért. A szárnyak a folyadékot felfogják és a tampon belsejébe vezetik, ahol a nedvszívó szálak biztonságosan benntartják. Ráadásul az o.b.® ProComfort™ Night kifejezetten puha védőszárnyaival biztonságosan a helyén marad, és egyedülálló SilkTouch™ borítása miatt kényelmes a behelyezése és eltávolítása. Élvezze a tiszta érzést egészen reggelig!

  • nőgyógyászok által tesztelve
  • egy éjszaka – egy tampon

További információk

Tömeg 0.16 kg
BEBANestléMilumilMunchkinTöpferUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok