o.b. Procomfort Normal tampon 32 db

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Az o.b.® ProComfort™ könnyű felhelyezést és megbízható védelmet nyújt, köszönhetően az egyedülálló SilkTouch™ borításnak, csavart bordázatnak és Smooth technológiának a simább tampon felületért. Könnyen és kényelmesen használható még az enyhébb napokon is. Az o.b.® ProComfort™ Normal a legmegfelelőbb az enyhébbtől a közepes erősségű vérzésig.

Elfogyott

1 499 Ft

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

o.b. Procomfort Normal tampon 32 db

Az o.b.® ProComfort™ tamponokat Smooth technológiával tervezték és egyedi SilkTouch™borításuknak köszönhetően a valaha kapható o.b.® tamponok közül a legpuhább felületüek és a legkönyebben felhelyezhetőek. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes a használatuk az enyhébb napokon vagy a tamponhasználat kezdetekor.

Hogyan kínál az o.b.® Procomfort™ tampon extra kényelmet a megbízható védelem mellett?

  • az o.b.® ProComfort™ egyedi, puha SilkTouch™ borítása gyengéden csúszik a könnyű felhelyezésért és eltávolításért valamint kellemes használatot biztosít.
  • a Smooth technológia a legújabb fejlesztés, ami a tamponoknak puhább felületet biztosít.
  • a csavart bordázat megbízható védelmet nyújt: a folyadékot a tampon belsejébe vezeti.

Mikor jó választás a Procomfort™ tampon?

Az o.b.® ProComfort™ tampont könnyű felhelyezni és eltávolítani. Az o.b.® ProComfort™ Mini és Light Days tamponokat a kezdőknek, a menstruáció enyhébb napjaira és a fiatal nőknek ajánljuk a periódusuk enyhébb vagy közepes időszakaira (pl. hormonális fogamzásgátlás használata alatt)

Ha csak most kezd tampont használni, akkor a legjobb választás az o.b.® ProComfort™ Mini vagy Light Days, mivel nagyon egyszerű a használatuk. Kicsik, vékonyak, hegyesek és selymesen puha érzetű a SilkTouch™ borításuk.

Az o.b.® ProComfort™ Mini és Light Days tamponok a megfelelő választás lányának az első tamponhasználathoz.

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek