Libresse Goodnight Ultra+ Large Egészségügyi betét 16 db

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 értékelés)

Bemutatjuk a Libresse termékcsalád éjjeli őrét, a Libresse Goodnight Ultra large+ egészségügyi betétet. Hogy mivel szolgált rá erre a címre? A menzesz ideje alatt, az ébren töltött órákban könnyebben tudunk figyelni rá, hogy mikor szükséges búcsút venni egy betéttől, éjjel azonban már nehezebb a helyzet. Épp emiatt az Ultra Night különleges kialakítást kapott, ami segíti a szivárgás esélyének minimalizálását, szárnyai által pedig az éjszakai mocorgás és forgolódás sem jelenthet majd problémát.

8 készleten

-
+
RRP: 1 249 Ft
1 099 Ft
68 Ft/db

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Libresse Goodnight Ultra+ Large Egészségügyi betét  16 db

A Libresse Ultra Goodnight egészségügyi betét a nők igényeit szem előtt tartva, különleges elülső és hátulsó kialakítással készült, hogy tökéletesen illeszkedjen testedhez. Ezenkívül hosszabb, szárnyai pedig akkor is a helyén tartják, ha álmodban forgolódsz. Egyedülálló testhez illő körvonalait hármas védelmi rendszerrel kombináltuk, így tényleg nyugodtan alhatsz!

A te ciklusod. A te bolygód. Számunkra mindkettő fontos. Éppen ezért készül műanyag csomagolásunk legalább 50%-ban megújuló forrásból, felelősségteljes gazdálkodásokból származó cukornád felhasználásával.

Mit kezdjél a használt betéttel? Egyszerű! Tekerd fel! Nyomd össze! Dobd ki! A használt betétet simán becsomagolhatod a cserebetét tasakjába, aminek leragaszthatóak a szélei, így tisztán és könnyedén kidobhatod bármikor, bármerre jársz.

  • Éjszakai, szárnyas betét
  • Szivárgásgátló falak
  • Gyors nedvszívóképességű mag
  • A betétet körülölelő védővonalak
  • Roll-Press-Go csomagolás, higiénikus tárolás és eltávolítás
  • Testhezálló forma és maximális védelem
  • Megújuló csomagolóanyag 50%

Vásárlói vélemények

Reviews

0 az 5 csillagból

5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverKecskemétiMilupaMAMHipp4momsPumpkin Organics bébiételek