Naturella Ultra Egészségügyi betét Normal 20 db

A szépség és kényelem érzése Önnek és bőrének a hónap minden napján.Úgy véljük, hogy az eső áztatta virághoz hasonlóan a bőr is sérülékeny, ezért rendkívül gyengéd védelmet és ápolást igényel a menstruáció során.A Naturella Ultra Normal Camomile egészségügyi betét szárnyai segítenek a helyén tartani a betétet, amely puhaságot és fokozott védelmet nyújt az intim bőrterület számára a menstruáció mérsékelt és intenzív napjaira.Ez a különleges, női intimhigiéniás termék Dermacrem balzsamot tartalmaz: az egyedülálló, hámvédő hatású ápoló klinikailag igazoltan segít a bőrirritáció kialakulásának megelőzésében.

699 Ft

5 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Naturella Ultra Egészségügyi betét Normal 20 db

A Naturella Ultra Normal egészségügyi betét mindössze 2 mm vékony. Kellemes kamilla illattal rendelkezik, virágmintái pedig páratlan nedvszívó rendszert rejtenek magukban (flower power). A rendkívüli nedvességfelszívó képességgel bíró zselégyöngyök elvezetik a bőrtől a nedvességet és száraz, kényelmes érzetet nyújtanak számára.

A Naturella betétek fokozott védelmet nyújtanak a menstruációs ciklus ideje alatt, miközben gyengéden ápolják a bőrt. A menstruáció sok kényelmetlenséget okozhat; az intimvédelem ne tartozzon közéjük.

  • Gondoskodás a bőrről, bőrgyógyászok ajánlásával
  • Kényelem és extra nappali védelem a menstruáció mérsékelt és intenzív napjaira
  • Egészségügyi betét, amely egyszerre nyújt védelmet és ápolja az intim bőrterületet
  • Bőrnyugtató hatású Dermacrem balzsammal, amely vékony védőréteget képez a bőrön, hogy megelőzze a bőrirritációt
  • Különlegesen puha fedőréteg páratlan nedvszívó rendszerrel a szivárgás megelőzéséhez
  • Egészségügyi betét enyhe kamilla illattal, amely segít elfedni a kellemetlen szagokat menstruáció közben
  • 2 mm vékony a diszkréció és kényelem érdekében
  • Az egyesével csomagolt egészségügyi betétek útközben is biztonságot és törődést jelentenek