Libresse Ultra Vékony Good Night Egészségügyi betét 20 db

%

Bemutatjuk a Libresse termékcsalád éjjeli őrét, a Libresse Ultra Goodnight egészségügyi betétet. Hogy mivel szolgált rá erre a címre? A menzesz ideje alatt, az ébren töltött órákban könnyebben tudunk figyelni rá, hogy mikor szükséges búcsút venni egy betéttől, éjjel azonban már nehezebb a helyzet. Épp emiatt az Ultra Night különleges kialakítást kapott, ami segíti a szivárgás esélyének minimalizálását, szárnyai által pedig az éjszakai mocorgás és forgolódás sem jelenthet majd problémát.

849 Ft749 Ft

1 készleten

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Libresse Ultra Vékony Good Night Egészségügyi betét  20 db

A SecureFitt™ egészségügyi betétet pont úgy alakítottuk ki, hogy a kényelmi és a védelmi szempontoknak is maximálisan megfeleljen. Egyedülálló testhez illő körvonalait hármas védelmi rendszerrel kombináltuk, így tényleg bármit bevállalhatsz.

  • Szivárgásgátló falak
  • Gyors nedvszívóképességű mag
  • A betétet körülölelő védvonalak
  • Elől is és hátul is úgy formáztuk, hogy illeszkedjen a vonalaidhoz.
  • Mit kezdjél a használt betéttel? Egyszerű! Tekerd fel! Nyomd össze! Dobd ki! A használt betétet simán becsomagolhatod a cserebetét tasakjába, aminek leragaszthatóak a szélei, így tisztán és könnyedén kidobhatod bármikor, bármerre jársz.
  • Parfümmentens

További információk

Tömeg 0.23 kg
BEBANestléMilumilMunchkinTöpferUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok