Libresse Ultra Vékony Good Night Egészségügyi betét 20 db

%

Bemutatjuk a Libresse termékcsalád éjjeli őrét, a Libresse Ultra Goodnight egészségügyi betétet. Hogy mivel szolgált rá erre a címre? A menzesz ideje alatt, az ébren töltött órákban könnyebben tudunk figyelni rá, hogy mikor szükséges búcsút venni egy betéttől, éjjel azonban már nehezebb a helyzet. Épp emiatt az Ultra Night különleges kialakítást kapott, ami segíti a szivárgás esélyének minimalizálását, szárnyai által pedig az éjszakai mocorgás és forgolódás sem jelenthet majd problémát.

0 out of 5 0 vásárló értékelése alapján
(0 értékelés)
849 Ft799 Ft

11 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Libresse Ultra Vékony Good Night Egészségügyi betét  20 db

A SecureFitt™ egészségügyi betétet pont úgy alakítottuk ki, hogy a kényelmi és a védelmi szempontoknak is maximálisan megfeleljen. Egyedülálló testhez illő körvonalait hármas védelmi rendszerrel kombináltuk, így tényleg bármit bevállalhatsz.

  • Szivárgásgátló falak
  • Gyors nedvszívóképességű mag
  • A betétet körülölelő védvonalak
  • Elől is és hátul is úgy formáztuk, hogy illeszkedjen a vonalaidhoz.
  • Mit kezdjél a használt betéttel? Egyszerű! Tekerd fel! Nyomd össze! Dobd ki! A használt betétet simán becsomagolhatod a cserebetét tasakjába, aminek leragaszthatóak a szélei, így tisztán és könnyedén kidobhatod bármikor, bármerre jársz.
  • Parfümmentens

Vásárlói vélemények

Véleményt írok!
0 az 5 csillagból
0 az 5 csillagból
5 csillag - 0 %
4 csillag - 0 %
3 csillag - 0 %
2 csillag - 0 %
1 csillag - 0 %

Vélemény írása

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok