Libresse Ultra Vékony Egészségügyi betét Normal Deo Fresh 20 db

%

A Libresse Ultra Normal Deo Fresh a legtöbb Libresse egészségügyi betéthez hasonlóan szárnyai által plusz garanciát jelent arra, hogy aktív mozgás esetén se moccanhasson el a helyéről, azonban ez a termék enyhén illatosított is. Az egész napra szóló védelmet a gyors nedvszívó képesség mellett a szivárgásgátló falak és a betétet körülvevő védvonalak biztosítják számodra. Azaz akár aktív mozgás esetén is biztonságban érezheted magad és nem kell tőle tartanod, hogy kellemetlen meglepetés érhet.

749 Ft679 Ft

9 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Libresse Ultra Vékony Egészségügyi betét Normal Deo Fresh 20 db

A SecureFitt™ egészségügyi betétet pont úgy alakítottuk ki, hogy a kényelmi és a védelmi szempontoknak is maximálisan megfeleljen. Egyedülálló testhez illő körvonalait hármas védelmi rendszerrel kombináltuk, így tényleg bármit bevállalhatsz.

  • Szivárgásgátló falak
  • Gyors nedvszívóképességű mag
  • A betétet körülölelő védvonalak
  • Elől is és hátul is úgy formáztuk, hogy illeszkedjen a vonalaidhoz.
  • Mit kezdjél a használt betéttel? Egyszerű! Tekerd fel! Nyomd össze! Dobd ki! A használt betétet simán becsomagolhatod a cserebetét tasakjába, aminek leragaszthatóak a szélei, így tisztán és könnyedén kidobhatod bármikor, bármerre jársz.
  • Enyhén illatosított változat.

További információk

Tömeg 0.15 kg
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok