Libresse Ultra Vékony Egészségügyi betét Normal 20 db

%

Mit vár el egy nő a választott egészségügyi betéttel kapcsolatban? Elsősorban azt, hogy folyamatosan tegye a dolgát, ne mozduljon el és ne engedje a szivárgást. Ez elég egyszerűen hangzik, ám a megfelelő termékre rábukkanni nem mindig ilyen könnyű feladat. Ha Te még keresed a legalkalmasabbat, akkor segítünk egy picit: a Libresse Ultra Normal pontosan egy ilyen termék. Nem mellékesen nemcsak a kényelmedet biztosítja, hanem kialakításának köszönhetően a védelmi szempontoknak is maximálisan eleget tesz.

749 Ft679 Ft

8 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére. Budapesten akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Leírás

Libresse Ultra Vékony Egészségügyi betét Normal 20 db

A SecureFitt™ egészségügyi betétet pont úgy alakítottuk ki, hogy a kényelmi és a védelmi szempontoknak is maximálisan megfeleljen. Egyedülálló testhez illő körvonalait hármas védelmi rendszerrel kombináltuk, így tényleg bármit bevállalhatsz.

  • Szivárgásgátló falak
  • Gyors nedvszívóképességű mag
  • A betétet körülölelő védvonalak
  • Elől is és hátul is úgy formáztuk, hogy illeszkedjen a vonalaidhoz.
  • Mit kezdjél a használt betéttel? Egyszerű! Tekerd fel! Nyomd össze! Dobd ki! A használt betétet simán becsomagolhatod a cserebetét tasakjába, aminek leragaszthatóak a szélei, így tisztán és könnyedén kidobhatod bármikor, bármerre jársz.

További információk

Tömeg 0.14 kg
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok