Libresse Ultra Vékony Egészségügyi betét Long 16 db

%

Menzeszed ideje alatt sem kell hanyagolnod például az aktívabb mozgást, pláne ha úgy érzed, hogy jól is esne. A Libresse Ultra Long Wing kényelmes viseletet és megnyugtató védelmet jelent viselője számára, vagyis ha ezt a terméket választod, akkor semmi sem korlátozhat majd szabadságodban. Ha már a biztonságod garantált, akkor minden más csakis rajtad múlik.

749 Ft699 Ft

36 készleten

+-

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Libresse Ultra Vékony Egészségügyi betét Long 16 db

A SecureFitt™ egészségügyi betétet pont úgy alakítottuk ki, hogy a kényelmi és a védelmi szempontoknak is maximálisan megfeleljen. Egyedülálló testhez illő körvonalait hármas védelmi rendszerrel kombináltuk, így tényleg bármit bevállalhatsz.

  • Szivárgásgátló falak
  • Gyors nedvszívóképességű mag
  • A betétet körülölelő védvonalak
  • Elől is és hátul is úgy formáztuk, hogy illeszkedjen a vonalaidhoz.
  • Mit kezdjél a használt betéttel? Egyszerű! Tekerd fel! Nyomd össze! Dobd ki! A használt betétet simán becsomagolhatod a cserebetét tasakjába, aminek leragaszthatóak a szélei, így tisztán és könnyedén kidobhatod bármikor, bármerre jársz.
  • Parfümmentes
BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok