Dove Initimo Neutrocare intim mosakodó gél 250 ml

A Dove Intimo intim mosakodó gél gyengéden tisztítja az intim testrészeket, megőrizve azok természetes egyensúlyát. Segít az irritáció megelőzésében és kellemes, friss érzést nyújt egész nap. Az intim testrészek élettani pH értékét figyelembe véve segít fenntartani a nyálkahártya természetes egyensúlyát. Alkalmas a mindennapos használatra. Bőrgyógyászatilag és nőgyógyászatilag tesztelt.

999 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás A munkanapokon 15 óráig megrendelt csomagokat a következő munkanapon kiszállítjuk az ország egész területére, amennyiben a GLS futárszolgálatot választod. Budapesten és vonzáskörzetében akár aznapi kiszállítás, hétvégén is.

Dove Initimo Neutrocare intim mosakodó gél 250 ml

  • Egész napos frissességet biztosít
  • Hosszan tartó, hatékony védelem a szagokkal szemben
  • Figyelembe veszi az intim testrészek élettani pH értékét
  • Segít megelőzni az irritációt és a kipirosodást
  • Bőrgyógyászatilag és nőgyógyászatilag tesztelt
  • Mindennapos használatra, érzékeny bőrűeknek is

Az ideális női mosakodó egész napos friss és tiszta érzetet biztosít – ezért fejlesztettük ki a Dove Intimo Neutro intim mosakodó gélt. Bőrgyógyászatilag és nőgyógyászatilag tesztelt formulája hatékony, hosszan tartó, szagok elleni hatást nyújt. Az eredmény? Tiszta, friss érzés, amely egész nap megmarad.

Mindennapos használatra alkalmas, érzékeny bőrűek is használhatják. Klinikailag bizonyítottan figyelembe veszi intim testrészeid élettani pH értékét. Az egész napon át tartó tiszta érzésért válaszd a Dove Initimo Neutro intim mosakodó gélt.

Intim higiéniáról:

Legintimebb testrészeid ápold olyan női intim mosakodóval, mely segít megőrizni tested termékszetes egyensúlyát és tiszta, friss érzést biztosítani

Valószínűleg Te is tudod, hogy tested intim területei egy finom egyensúlyban lévő ökoszisztémát rejtenek. Ezt tartottuk szem előtt, amikor kifejlesztettük női intim mosakodónkat, hiszen az ideális női mosakodók anélkül tisztítanak, hogy megzavarnák testünk természetes folyamatait.

Női mosakodónk bőrgyógyászatilag és nőgyógyászatilag tesztelt formulája klinikailag bizonyítottan figyelembe veszi intim testrészeid élettani pH értékét.

Ez hatékony, hosszan tartó szagok elleni hatást biztosít anélkül, hogy felborulna tested természetes egyensúlya. Fedezd fel a Dove női intim mosakodót, és élvezd az egész napon át tartó friss, tiszta érzést, miközben biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő törődést kapod.

 

BEBANestléMilumilMunchkinUniverMilupaMAMElla's Kitchen4momsHuggies pelenkak es torlokendok